Comments

62 comments

  • click change your plan.  slide one by one in the base plan slider VEJAYAN A/L SONGADA KOWNDER. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AZIAN SURAYA BINTI ABU SAMAH

    Diantara 2 dgn 5

    1
    Comment actions Permalink
  • Terima kasih AZIAN SURAYA BINTI ABU SAMAH kerana membantu!

    1
    Comment actions Permalink
  • 3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thanks for the screen capture Azizi. Yes that 20GB always there. The only  thing it’s not visible. Need to scroll it 😊

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ASYRAF BIN ABDUL LATIF

    Saya terlajak beli palan 15gb sebab tak jumpa 20gb.. Why yoodo letak susunan macam tuhh??

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    kne lebih alert jgn terburu buru beli plan.hihi

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HASRUL BIN PUDDIN

    So klo sub yg 20 ni dpt lagi tak extra 20gb tu...??? Dan lagi satu add on kat bawah sekali tu Untuk game COD mobile ke asal gmbr mcm calculator je.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hasrul, extra 20gb tu tamat sudah promonya..yang COD mobile tu update dulu aplikasi Yoodo ke versi terkini baru muncul gambar dia

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    betul kne updated.. apps ade bug sblm ni.. yoodo fixed balik 😊

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HASRUL BIN PUDDIN

    Denjay means klo tukar yg 20gb ni so dah xde la free 20gb tu lagi...so klo tak tukar still dpt 20gb..? Mohon pencerahan. Dah try nak update tapi kat google store xde req pun suruh update. So camne aku nak update...

    Patut xleh update dia kata HP aku tak compatibles ngan yoodo apps...pelik ni sblom ni OK je. 

    Aku pakai Asus ROG 2 global version...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Sory lambat reply..ya betul Hasrul tukar tak tukar memang free 20gb tu tiada lagi sebab sudah tamat promonya sejak 15hb tempohari.

    So kesimpulannya kena ikutlah promo yang terkini ni 20gb/RM20. Selain tu update yang terkini ada beberapa kemudahan dan ciri baru seperti Power Pass, Renew Anytime, Yoodo Reward, Roaming Bundle.

    Berkenaan Phone tu, terkejut pula saya ROG 2 tak support...tapi Livechat sudah tamat operasi, boleh Hasrul hubungi mereka esok pagi tak ? Livechat Yoodo mulai operasi jam 9 pagi hingga jam 9 malam. Beritahu mereka masalah phone ROG tu tak support kemaskini aplikasi Yoodo yg baru ni ya...maaf atas kesulitan Hasrul

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HASRUL BIN PUDDIN

    Denjay noted and Tq..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Your welcome Hasrul...thank joined Community Yoodo.

    1
    Comment actions Permalink
  • HASRUL esok pg pkul9 cuba live chat tnye tngok ,mungkin ad jlan pnyelesaian , harap bersabar ye tuan atas kesulitan yg dialami ,

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Michael

    Thank you everyone for the support. I got the 20gb selected :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Terbaik , tahniah Michael , jngn lupa update lg yg laters bru msok ni

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR

    got my 20Gb for RM20.
    but 1 question from me.. this price will end after 31 may? 1st june price back to normal?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR ye btul tu.. lps hbis tu tggu promo seterusnya.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR

    and another question . just got my 20gb for rm20 .. after i click renew now.. whereas i still have 2.xxGb for another 8 days. after i 'change plan now' just now.. it shows i still have 22.xxGb. suddenly after 00.00 local time.. my data amount change to only 20Gb? why ? any one?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR

    cmana nak upload screen shot eh

    2
    Comment actions Permalink
  • SAIFULLIZAN ,bukak crome tekan menu 3titik atas belah kanan tekan destop site nnty boleh upload gambar ,try upload gambar dlu tngok mcm mne tu

    1
    Comment actions Permalink
  • Xdpt sbb bila dh beli data xkan dpt refaund dan xkn dpt cancel , auto cancel selepas 30hari ,hnya boleh bt penambahan untuk booster sahaja

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR

    adui.. bujaj ikut chrome dia patah balik ikut apps

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR

    1
    Comment actions Permalink
  • SAIFULLIZAN BINMUKHTAR baru beli lpas tu beli lg ke mcm mne tu? Atau beli then tambah booster?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR

    dpt dah upload td. but not in order. yg atas after 12.00am ygbawah before 12.00am

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    data bejalan la tu

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR

    camni.. saya baru up booster 3Gb sebab my original plan 2Gb abis. then saw the promo 20Gb fpr rm20. so i ambil took the promo but ada 2 choice.. renew in 8 days or renew now. so i renew now. and my data become 22.13Gb. and suddenly masa 00.00 tu dia bertukar jd 20Gb

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFULLIZAN BINMUKHTAR

    laju beno bjalannye bang.. hahaha.. i normally didnot use data for videos sbb i ada unifi at home. so my data bjalan slowly.. tu perkara yg memang x mungkin.

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.