IKLAN PROMO MENIPU

Comments

50 comments

  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    nombor ke berapa ni di yoodo..?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Ada link iklan tu tak?

    ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Hi MOHD AMZAR BINMUHAMMAD KAMAL, free 5GB itu hanya bagi Yoodo user yang baru saja. Iaitu setiap IC atau passport hanya akan dapat free 5GB data sekali saja. Maaf atas salah faham itu. Harap pihak pengurusan YOODO akan meletakan Term and conditions itu.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    betul..ia detect mengikut ic..kalau nk lagi 5gb or 7gb kne daftar atas nama org lain seperti ahli keluarga.. mungkin perkara ni tersilap pandang x masuk dlm tnc kami yg juga bemohon maaf dr pihak yoodo.. santai gais x mau marah2.. ๐Ÿ˜Š

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    TEOH

    Sape kate yoodo tipu t&c?...where is your evidence? i want you to show it

    This rat actually don't read, t&c is everywhere in the website..but users are lazy to ask and sometime don't ignore...but when make own fault, everything is going to blaming on t&c.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    5GB activation bonus untuk pengaktifan kali pertama Yoodo. Kalau guna referral code akan 7GB untuk first time activation. Kalau memang first time aktifkan Yoodo tapi tak dapat apa2 boleh hubungi live chat untuk claim. Kalau kali yang kedua dah tak dapat dah bonusnya

    0
    Comment actions Permalink
  • 5gb untuk pendaftaran yg pertama sahaja

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Untuk new user ja bos..๐Ÿค—.. yg user dah guna.. dan termasuk baru nak guna dpt free 20gb ..minimum 10gb buy..rm35..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Next time, rmb read TnC or at least ask livechat again.

    Normally Welcome Promo is for new users only.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Luckily here is Malaysia. If memfitnah without solid evidence in USA, can cost you a lot of money in court case.

    ย 

    ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    ๐Ÿ˜ฑ

    0
    Comment actions Permalink
  • biar kn, sorng xpercaya tapi 190k dh mndaftar..๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    kalau pengaktifan simcard tu atas nama berlainan mmg akn dpt la...tp jika anda aktif simcard dgn akaun y sama...hanya satu kali je dpt...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Salah faham ja ni. ๐Ÿ˜„

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    betol dh tu...salah faham je tu...bukan pape pn..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    One ic one promo only....

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    HO CHIEW KIM ๐Ÿ‘
    simple jawapan tp tepat..

    0
    Comment actions Permalink
  • HO CHIEW KIM penjelasan yg xpening kepala tapi mudah difaham kan, wowww, hihi

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    perh....satu baris ayat yang mudah faham...no more pening kepala...no more penadol..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Salam Mohd Amzar, maaf atas segala salah faham. Saya dulu pun macam tu juga. Transfer line ke dua bawah satu account tapi tunggu punya tunggu 5GB tak dapat. Harap pihak Yoodo boleh buat tnc ni nampak jelas untuk semua pengguna. Bagaimanapun info ada disini :)

    https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/articles/900000092683-What-is-Activation-Bonus-

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Ni contoh iklan Yoodo. Biasa TnC ada kat bawah tu. Lagipun kat atas 7GB tu ada tanda ( * ) maksudnya ada TnC. Maaf kalau silap.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Bila issue tnc ni, kena ada reference. Cakap banyak banyak pun susah. Link yang saya bagi tu paling hampir saya jumpa. Kalau ada sahabat sahabat nak share link lain silakan :)

    0
    Comment actions Permalink
  • dh ad tnc klau msih xpham lg xtahu la

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    hrp bukti ni dah cukup kuat ๐Ÿ˜Š

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Bagus, macam ni la baru boleh menuju ke masyarakat suka membaca ๐Ÿ˜†๐Ÿ‘๐Ÿป

    0
    Comment actions Permalink
  • amalan membaca diperlukan..๐Ÿ˜Š

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD AMZAR BINMUHAMMAD KAMAL

    Saya ada bukti yoodo app notification, yoodo email dan iklan di facebook dan instagram perkataan bertukar ke yoodo dapat 5gb dan tiada mention perkataan untuk pengaktifan kali pertama atau tnc applied. Saya sudah buat aduan kat yoodo dan mereka mengesahkan masalah marketing. Saya sudah buat aduan skmm supaya perkara ini tidak terjadi lagi! Saya pun bole kata iklan yoodo as fake news gak! Kalau forum ini boleh di sertakan gambar sudah lama saya berikan bukti tersebut. Sebelum nak kata saya bodoh, x reti baca ke apa ke? Jaga bahasa kamu! Kalau nak jadi macai yoodo sekalipun agak2x la! Kepada sesapa nak 'evidence' tadi sila bg email anda! Gladly nak tunjuk!

    Oh ya. Lagi satu perkataan 'switch' dan 'activate' lain maksud ya. Yg saya faham 'switch' bermaksud bertukar rangkaian dan 'activate' pengaktifan no baru! Ke ada maksud lain? Bole la ajar saya yang 'bodoh' dan x reti baca nie!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Mana bukti nya,,cuba sentย  kat sini...๐Ÿ˜๐Ÿค— rasa nya iklan mmg bagitau untuk new user๐Ÿ˜free 7 gb.. kalau pakai link..kalau direct buat cuma dpt 5gb...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD AMZAR BINMUHAMMAD KAMAL

    Wandy, bagi email saya send evidence, saya xle send la gambar kat sini. Dia xda link gambar saya screenshot dari app yoodo, facebook dan instagram!

    0
    Comment actions Permalink

Post is closed for comments.