Apa Yang Menarik Dengan Yoodo

Comments

30 comments

  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Yang paling saya suka ialah boleh pilih sendiri plan yang sesuai dengan penggunaan. Lepas tu Yoodo ni dari dulu sampai sekarang Tak pernah berhenti berhenti but promo. Antara promo yang paling mantap ialah promo 3X booster.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    pasal bosster 3x tu mmg best giler...dapat tarik ramai org join yoodo masa tu...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Yoodo selalu bagi offerπŸ₯°πŸ€—

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Customization...Β 
    Tak terikat dengan satu plan. Boleh tukar setiap kali renewal.

    Satu lagi, selalu dapat free gift. Dulu pakai Celcom, payung pun tak dapat πŸ˜†. Bila tukar Yoodo, dapat tengok wayang free, limited edition Punk Rock Picnic t-Shirt dan macam macam lagi πŸ‘πŸ»

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Fully customise plan which can be change every month. Yoodo also having promotion most of the time. And having community day and prizes which is the best way to give back to their customera.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Customization and banyak promo...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Dan juga program refer 2 earn yang sangat best!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    For sure this community. With all the chicken story....

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Yes HO CHIEW KIM this community also ohsem!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    banyak benifit gais..

    0
    Comment actions Permalink
  • sy pilih yoodo sbb xpening kepala bulanan xckup duit nk bayar sbb plan kita sndiri boleh customizer n xrsau bil tertunggak, n bnyk promosi ditawarkan oleh yoodo dan yg paling best yoodo beri peluang untuk user kemukakan cadangan

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Komuniti yang menarik. Hahahaha...

    Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Ya betul tu FOONG RUI BIN , memang sangat menarik komuniti nih.Β  Terbaik semuanya!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL ayat last tu win.. mne ade telco lain boleh terima cadangan user kalau bkn di yoodo..x gitu sedare..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Memang win. Memang terbukti kebenarannya kan MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN .

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    kan..kan...betul tu sedare..

    0
    Comment actions Permalink
  • hahahq, betul tu geng, telco lain xsehebat yoodo sbb kita boleh cadangankan ap yg kita nk, bukan ke itu yg kita mahu kn dr ap yg kita guna, supaya tidak mngecewakan, betul kn guysss

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    begitula hebatnya yoodo bg pandangan tuan2 kat atas dan sy amat setuju..sy pengguna yoodo hampir dua tahun ni mmg amat la berpuas hati...plan setiap bulan sy pilih bergantung dgn promo yang dibuat...sbb pastinya untung pada kita...selain itu gift2 yang menarik selain dr telco lain...bukan nk dapat payung susah tp nk ajak kwn dftar skli pn xpenah dpt komisen atau yang mana mcm yoodo ni dpt RM20...mmg best giler yoodo ni..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saya sudah bersama Yoodo selama 2 tahun , walaupun Yoodo dengan identitinya 100% digital tiada store fizikal & semuanya secara online tapi sangat dekat dengan penggunanya secara offline :D (cthnya meetup, event, dll). tidak pernah experience dengan mana2 telco sebelum2 ni yang saya pernah guna bertahun lama. Thanks Yoodo :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    At first felt tak secure. Cause yoodo no store., no advertisements. So I try get 1 Sim. But after using for 1.5 yrs now a very happy customer with the customization features

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    mantul gais πŸ‘

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NAZREEN BEGUM BINTIMOHAMED YAACOB

    Apa yang menarik dengan yodoo ialah kita boleh pilih dan mengubahsuai pelan mengikut kehendak kita menggunakan app dan juga membayar sebelum menggunakan pelan. Jadi tidak lah ada caj yang pelik dalam bil sepertimana yang saya hadapi dengan penggunaan postpaid.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    paling best xde sst.. pospaid lain kne sst..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    LIM ZHI WEI

    At first, saya tertarik kat customisability dia, sbb sebelum ni x pernah lagi jumpe telco yg buat cam ni. Another thing is dia charge by month, so xyah pikir byk mase beli addon (xde 1gb for 1 hours or 2gb for weekends). Bonus feature utk saya, dia charge terus kat card, so xyah beli topup card from offline store or tekan bank apps.

    Another good part is the community. Never gets boring and able to get information about stuff I normally wouldn't be aware of.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Yoodo dah serap SST tu.. Biasalah Yoodo kan baik dengan pelanggannya.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    ya yoodo baik gais..mesra pelanggan lagi 😊

    0
    Comment actions Permalink
  • yoodo terbaik dan mmberikan kepuasan kpda pngguna...

    #doityoodo

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Customisable, I can custom my own plans varies depends usages

    Flexibility, I can turn-off auto-renew if going abroad or connect using RLH

    Manageable, I can manage up to 5 lines in just 1 app.

    Affordable, With just RM3 I no need go around find 7-11 in that month, all DIY in 1 app.

    Humanity, Probably the only Telco willing listening to users needs and try their best to make the Dreams become Reality.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    ya btul tu.. skrg ni bkn barang je DIY.. kini di yoodo anda juga boleh DIY plan internet,call dan sms anda semudah ABC. malah anda juga bole arrage 4 talian di bawah anda dalam 1 apps.. mantul gais semua di hujung jari 😊

    0
    Comment actions Permalink
  • terus kekal aktive bersama yoodo untuk mndapatkan promosi2 yg lebih hebat

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.