Comments

15 comments

  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    buat masa ni masih lg tiada add on utk online shopping

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Not sure this is yoodo business model...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Online shopping into kena work together with payment gateway, e-wallet, dsb.

    Sekarang sudah ada add-on Boost, mungkin boleh laksanakan add-on online shopping yang pakai Boost.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ALIAS BIN ALI

    Aku yang confuse dengan reply2 kat atas ni. Yang aku faham lah, add on shopping maksudnya kuota khas untuk kegunaan shopping app macam shopee lazada zalora semua tu. Sekadar kuota data allocated untuk user guna app2 tu tanpa menyentuh data dari base quota. Best juga. Nak2 app macam ni banyak juga makan data pasal banyak scroll2 tengok gambar produk semua siap ada video dan live. Makin banyak survey sebelum membeli, makin banyak pakai data.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Visitor 1693362720
    Dah hujung 2023, nak masuk 2024 dah. Masih tiada berita Yoodo nak buat Add on untuk online shopping. Saya new user rasa takkan kekal lama. 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Cadangan yg agak menarik.harap pihak yoodo boleh pertimbangkan di masa akan datang👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Addon data terpulang demands of users.

    Dan live streaming moght not using addon data, so better get Unlimited Plans ya.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    kalau banyak demand Yoodo akan mempertimbangkannya

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ups

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Keep on supporting this suggestion. InsyaAllah Yoodo might highly consider it 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Jika disuruh pilih antara Shopee atau Lazada... Perggg itu susah 😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    tiktok shop macam mana pulak ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Tik tok shop dalam add on Tik Tok.. Ohhhh betul laa Faris.. Secara tak sengaja sudah ada online shopping add on..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yup, TikTok Shop takde masalah sebab app sekali dengan social media

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    kan betul sudah ada add on :D

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.