2020 Tahun BARU, IDEA BARU, PROMOSI BARU, KEMUDAHAN BARU

Comments

12 comments

  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    I agree. The registration process sometime difficult to get through.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Hi MUHAMMAD FAISAL BIN ABD GHANI, terima kasih atas pendapat anda. Pendapat setiap pengguna agar penting kepada pihak Yoodo. Saya percaya pada tahun akan datang, pihak Yoodo akan mengadakan lebih banyak promosi yang lebih menarik.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Thanks MUHAMMAD FAISAL BIN ABD GHANI,

    I also agreed that should looking for reliable delivery partner too, that's why Yoodo launched eSIM as alternatives.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    2020 akan lbih baik.. chaiyok ..yoodo

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAZLI BIN ISMAIL

    Dah boleh top up gune boost 😍😍😍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Got Ang pow for collection some more.. good start..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Sebenarnya bagus ada pendapat dari pengguna yang bagi feedback membina πŸ‘πŸ».Β  Ini semua untuk kebaikan bersama. Kalau semua kata ok je, walaupun tak ok. Takut lama kelamaan akan sunyi sepi komuniti Yoodo. Dalam masa sama, sekurang kurangnya pihak Yoodo boleh ambil nota dan pertimbangkan untuk memberi perkhidmatan yang terbaik.

    Yup,Β  Ang Pao promo adalah permulaan yang baik dan sebenarnya banyak juga penambah baikkan saya nampak sejak jadi customer (free movie, free 20GB, boost payment, etc...). Harap Yoodo maju kehadapan dan banyakkan promosi yang boleh buat pengguna meleleh air liur bila tengok. Kitorang nak eksyen juga dengan pengguna telco lain πŸ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORAZMI BIN AHSANI

    betul tu..tambah baik pakej.. memang semua custom..tapi atleast letak unlimited call.. mcm ketinggalan pulak... last skali selalu la bagi promo data πŸ‘πŸ˜…

    0
    Comment actions Permalink
  • Terbaik dari yoodo.. terutamanya perubahan program refer 2 earn.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    love the fact we have an active community that gives ideas, feedbacks constantly!Β 

    Thanks for all the above guys! yes, we'll keep improving, somethings will happen faster, better while others might take longer cause it's not as straight or simple as it sounds.

    But one thing for sure, we'll keep improving! Thanks for being a part of this journey! terima kasih :D

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    0
    Comment actions Permalink
  • #youdoitbetter

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.