Comments

10 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Good morning Chee Choong. Sorry for any inconvenience caused. Please kindly contact Yoodo via live chat. You may also check on your Yoodo wallet transaction history. But this kind of news to me. Here how you can contact Yoodo livechat. Or you can go to the bottom of Yoodo website, and click on the live chat button.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sudah selesai ke? Ada follow up dengan Live Chat ke? Masalah serius ni. Saya dulu pakai TM yang prepaid tu... Dia telan 50 cent..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    cuba chat dengan Live chat ya.. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    You may try to check your account activity in Yoodo app. Account > Activity, see if any suspicious transaction.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    IQBAL, I pun pernah kena dgn Digi prepaid dulu. Yg teruknya, Digi prepaid tak boleh check transaction history mcm Yoodo. Klu sy tak perasan kredit kurang, mmg rugi. Nasib baik perasan, lps tu kena chat dgn CS, and mintak revert transaction yg tak masuk akal. Yg I kena tu dr Digi prepaid, ia adalah transaksi dr SMS subscription, yg sy tak pernah dengar pun, mesti SMS kena hack tu.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Good morning CHONG CHEE CHOONG, do you report this to live chat agent?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    FOO, saya pun contact CS TM. Tapi dorang kata masalah teknikal, dorang akan follow up dengan orang atasan. Sudah 2 bulan saya tunggu, takde apa apa, bila tanya jawapan yang sama. Bukan sebab 50sen kita kedekut. Tapi sebab dorang takde tanggungjawab dan kepercayaan saya, tu sebab saya ke yoodo.. hahaha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    IQBAL, mmg betul tu, klu betul mmg perkara sebegini berlaku ..... yg perasan 50 sen dikebas ... tapi yg tak perasan, entah berapa RM dia org dah kebas ... haha.

    1
    Comment actions Permalink
  • Bahaya ni nampak kecil 10sen je tp efek pada pengguna lain

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Thread owner tak respond. Harap berjaya diselesaikan

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.