SKMM : Yoodo Perlu Dijual Atau Ditutup Sepenuhnya

Comments

31 comments

  • Avatar
    ABDUL SAMRI BIN ABDUL SAMAT

    Kenapa pelanggan yodoo tidak boleh di serap yer? Ada lawyer yg boleh faham kan isu ini?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ada beberapa perkara yang mungkin akan dijelaskan. Kita tunggu dan lihat. Setakat ini Yoodo pun belum keluarkan official respond kepada media

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Heran jugak ..... bukan kah customer lebih lagi baik untuk dia org ... mungkin kedua-dua Digi & Celcom mmg tak nak Yoodo kot .... sbb  Digi dah ada prepaid and Celcom dah ada Xpax.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Celcom yg patut tutup🤭😋

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    IQBAL da tibe masa nye saya mempertahankan YOODO bagai mana MAT KILAU mempertahankan tanah air...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE

    Mat kilau pun datang.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Mat Yoodo.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni mat Mat Yoodo... Nama dia custo

    0
    Comment actions Permalink
  • Tiba masa yoodo berdiri atas kaki sendiri.lancar satelit sendiri😁

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Azrul 😆... Bagus ada ambition 👍🏻. Buat masa ni Yoodo perlukan pembeli/ investor.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    janganlah anak tirikan yoodo

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DING SIEW YONG

    kena keluar dari yoodo, join Digi atau Celcom ke? kalau telco lain beli yoodo, janji kekalkan plan fleksibel dan harga.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MD TAIB

    Kalau yoodo out, maka xox , redone dan lain lain akan out la kan.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tak juga... sebab RedOne bukan 100% bawah celcom. Fun fact, Boss RedOne dulu ni adalah boss Yoodo :)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JUNAIDI BIN JUMAT

    Saya baru jer portin nombor kesayangan saya ke yoodo...
    Klu yoodo Close, hilang la nombor kesayangan saya tu....
    Baik saya port out nombor kesayangan saya tu terlebih awal duluh sblm berlaku apa2

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD MU'IZZUDDIN BIN ZAHURI

    Harap maxis beli. Yoodo je yang plan dia auto tolak dari kad. Yes pun ada juga macam tu, tapi tu lah, yes tak boleh pakai kat iPhone. hmmm. harap maxis beli

    0
    Comment actions Permalink
  • Tapp milik DiGi pun bakal tutup tak lama lagi 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MD TAIB

    Maxis beli? Oh tidak. Sebab maxis la data aku leak dengan sape entah. Siap tahu ic, nama penuh dan nama ibu aku. Cerita hampir 10 tahun yg lalu.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MD TAIB

    Maxis kan kalau daftar nak nama ibu.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Yoodo jadi telco sendiri... Kot2 la....😌😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Sabar  guys, macam Iqbal kata. Kalau ada anak, 2 tahun boleh berjalan budak tu. Anyway, dalam masa setahun ni InsyaAllah baru kita boleh nampak hala tuju Yoodo. Kalau nak berdiri kaki sendiri, perlukan pembeli yang boleh support Yoodo secara kewangan. Kita enjoy dulu pelan 20 20 dan unlimited yang tiada FUP 😆 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOORMAN BIN SENIN

    SKMM ni pon suka menyusahkan rakyat. banyak betul syarat nye. kene pulangkan pencawang lah. hapuskan yoodo dan tapp lah. boleh tak mudahkan semua pihak. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD AHRIZAN ARIF BIN ASALI
    SINI AKU BELI LA SYARIKAT YOODO NI. 
    0
    Comment actions Permalink
  • 0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JUNAIDI BIN JUMAT

    Hahahaha da ada pembeli da pula... 🤣🤣

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DING SIEW YONG

    app yoodo paling best. boleh manage 3 nombor dengan satu login. ada auto renew. dapat bill pdf hantar ke email.

    saya baru cuba port satu nombor ke hotlink prepaid. hampeh. app dia tak boleh manage multiple number. kena log out dan log in. ptui. hahaha... yoodo paling best la. call, sms, data semua lengkap tak perlu pening². lain telco kena top up la untuk sms...

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    DING SIEW YONG Haha .... that's why .... sy masih dgn Yoodo after 5 years.  Tapi, klu Yoodo kena tutup, tak tau lah nak cari telco mana yg sebaik Yoodo ....

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    😍❤️ wahh wahhhh 😍❤️

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Alhamdulillah... ada pembeli... boleh la appoint Iqbal jadi CEO... (Chief Entertainment Officer) 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Entertainment 🌶️❤️ 😍

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.