Suggestions for Activities

Comments

43 comments

  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Jellyboo buat kt Genting (tempat sejuk). Buat aktiviti kt theme park ๐Ÿ‘

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Food stalls, makan-makan , main game. Lebih baik ada aktiviti camping ๐Ÿ•๏ธ.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA Rising Star

    buat aktiviti di sunway lagoon hehe~

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Risau aku pistol air iqbal ni... kalau rasa panas je, kena lari jauh jauh ๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Makan ikan bakar pun boleh jugak.

    ย 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Panggil artis ok juga. Tapi bayar dah la mahal. Lebih baik guna budget tu untuk rewards

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    HAHAHAHA mnee adeee... ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ mic saya lopek.. saya salahkan mic hahahahahaha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Smooth la sangat ๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    a lot nice food to eat , randomly lucky draw during the event time , so more may stay till the end .

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    i will stay with you Ong <3ย  till death.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Bagus juga idea Rashid ๐Ÿ‘๐Ÿป. Kalau nak buat event yang standard. Makan makan, ada game, lucky draw dan movie time.
    Kalau lain dari yang lain, buat kat location seperti Genting ๐Ÿ‘๐Ÿป

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    Blackjack! Roulette! Roll! Roll!! Roll!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    lain macam ni... Boleh panas perut lepas habis event ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    HAHAHAHAH jangan buat makan.. kita abiskan naik Rollercoaster ๐ŸŽข๐ŸŽข
    Hehehehe

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Buat walkathon dari Menara Celcom ke KL Tower, naik atas dan makan di restaurant berpusing-pusing.

    ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • yang ada food and games tapi bukan online games laย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    kalau makan, lepas tu naik rollercoaster. Hmmm memang terkeluar balik la semua ๐Ÿคฎ

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    haha tau takpe..kalau pergi theme park memang selalu makan bodo2 je sebab takut terkeluar.

    btw, perkara yang boleh menarik datang event dah tentu makanan. nak bagi lebih menarik dengan hadiah game2 macam sukaneka dan lucky draw

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    lawan Dart .. saya nk lawan Suzaidee.. kalah kene kiss!! ppoppo!!ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    iqbal boleh main pepero game dengan suzaidee

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    pepero tak best.. kena bertentang mata.ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    siut je la korang ni. Aku punya fikiran dah kearah imiginasi yang tak betul ni... ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Main paint ball.

    ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    Saya takut pistol

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    boleh lebam badan ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Beh, glamping ok juga ๐Ÿ‘๐Ÿป

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    Ade mkn2.mini games.nk lg best cari harta karun

    0
    Comment actions Permalink
  • betul2 mcm gi kem zaman sekolah duluย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW Moderator

    Mengayuh basikal di.....

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Bahaya aktiviti ni... Nanti iqbal duduk bawah je ambik gambar ๐Ÿคช

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.