Comments

29 comments

  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN Superuser

    Msih dlm beta.. coming soon Akan release YG btl.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Cantik kan 😍😍😍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Wandy, yang diorang pakai ni bukan BETA. Dah kira official. 
    Alhamdulillah, dapat juga pujian dari Rashid 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN Superuser

    Ya .tpi msih bnyk kekurangn.. haha .paling X best...aps lag

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Rashid tidak menyerang kali ni. Pelik.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Rashid ni baik orangnya. Dia satu satunya contact saya yang communicate dengan saya menggunakan aplikasi signal. Sampai saya terpaksa delete, sebab dia sorang je contact saya yang guna signal. Orang lain tak nak guna signal 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahahahahahahaha
    Waktu tu ramai orang hype nk guna signal. tapi sekadar niat je.. termasuk saya hahahaba

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Perubahan yang besar. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN Superuser

    saya msih pakai signal... kasi default lagi tu

    0
    Comment actions Permalink
  • Layout cun.segar mata memandang😄

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    Need some time to get use to..

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    suzaidee usaha ini patut diberi penghargaan. melakukan perubahan ke arah lebih baik. tak kan pula nak keji?
    kalau yoodo buat baik pun dikeji maksudnya aku yg masalah haha

    tapiiiiiiiiiiiii,

    kalau memang janji tak ditepati tu diberi penghargaan & pujian, siapa yg masalah? haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Sabo shid.pose2 ni kena sabo.klo rezeki tu xkemana😄

    0
    Comment actions Permalink
  • Apps yoodo baru ni knp tiap kali buka nak kena login.dulu login sekali je.pastu apps asyik crash😅

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    apps biasa la tu kalau ada bugged. 
    login through PC ke Azrul senang

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Boleh report Azrul.. yoodo memang memerlukan tindak balas dari pengguna tetang apps baru dia ni.

    0
    Comment actions Permalink
  • Dulu nak tengok baki data untuk add on, boleh terus tengok pada dashboard, sekarang kena tekan view plan baru boleh tengok baki data add-on facebook.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD MU'IZZUDDIN BIN ZAHURI

    Dulu nak tukar dashboard nombor lain (manage line) tekan je nombor yg nak, terus pegi ke dashboard nombor tersebut, sekarang kena tkan nombor, tekan pulak button back.

    1
    Comment actions Permalink
  • "What's new" patut letak di bawah "My Plan"

    1
    Comment actions Permalink
  • Baki hari sebelum renew dah takda. Patut kekalkan feature tu.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Terima Kasih MUHAMMAD MU'IZZUDDIN, cadangan awak amat dihargai. Tentang baki hari tu, betul jugakan.. tak pasal-2 saya kena tengok kalendar untuk biasakan norma baharu ni.. hahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN Superuser

    new aps.. bnyk improvement..tpi msih ada lag sikit...tggu feedback  developer akan fix kan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Yang penting app mesti boleh dipakai walaupun data dah habis guna.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Sokong kalau boleh login website kan 😊

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Beberapa point dari Mu'izzuddin saya setuju 👍🏻. Kena highlights ni pada developer

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Tapi ada tarikh expired kan.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Just feel the new app slow leh. And need to sign in. Hope it just 1st time

    0
    Comment actions Permalink
  •  
    WONG MENG JIAN
    • 1 hour ago
     

    Tapi ada tarikh expired kan.

    Still one feature less. Jimatkan masa saya 5saat untuk congak baki hari.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE

    Agreed with Wendy. Lag banyak.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.