Yoodo Apps

Comments

10 comments

  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Hi MUHAMMAD ARIFF AZANIS BINAZMAN. My method is to set auto plan renewal. There is also suggestion previously for Yoodo to White list Yoodo Apps.. but we all still waiting.

    1
    Comment actions Permalink
  • Auto plan renewal would work fine for those subscribing unlimited plan. I subscribe to high speed plan, which means I may run out of data before renewal date. So auto renewal will not be helpful.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nur ain binti othman

    +1 vote..pernah dibincang tggu dari atasan lagi

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Ye masalah ni pernah di bincangkan sebelum ni..harap yoodo dapat menambah baik lagi selepas ini..boleh masuk apps tapi agak slow sedikit kerana hanya beberapa kbps sahaja..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Jeff pernah jelaskan sebelum ini, boleh rujuk dipautan ini> https://support.yoodo.com.my/hc/ms/community/posts/360034740414/comments/5158634967449 

    2
    Comment actions Permalink
  • Another workaround would be for the apps to send a notification when the remaining data reduced to a certain amount eg 200mb. This way, users will be made aware that they might need to purchase more data or renew.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Muhammad Ariff the in app notification requested by lots of users. Even I feel it's a must have features. Hope Yoodo can seriously look into it

    0
    Comment actions Permalink
  • Setiap kali plan expired gelabah cari wifi utk beli plan baru.jika yg guna plan sama setiap bulan boleh la switch auto renew.bagi yg plan sentiasa berubah setiap bulan struggle ckt la😅

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE

    👍. Notification when left 200mb will be good. +1vote.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Betul Azrul. Sekarang pelan Yoodo tak macam dulu. Dulu lain la, kerap ada perubahan dengan offer bulanan. Saya pun auto renew je. Tak pening kepala. Terutamanya line suplementary saya yang family guna. Tak nak ada masalah pulak nanti. Customer saya yang pakai Yoodo pun ramai saya suruh auto renew je

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.