Nak diamonds ML:BB? πŸ’Ž

Comments

17 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Dapat email ni. Bila baca ingat untuk yang beli add on. Hmmm takde rezeki πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Dee ko kne angkat kaki tinggi tinggi🀭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Lepas ni cukup la beli add on MLBB. Sebab tak pernah ada rezeki πŸ˜†. Lagipun pelan 20GB jarang habis. Main game pun banyak saya pakai WiFi kecuali kalau kat luar yang Wifi macam sum suam kuku πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Jgn mcm tu dee..mungkin lepas ni rezeki dee..sebulan data add on pkai average bpe gb..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tak banyak pun dalam 5-10 GB. Beli pun just support Yoodo :).Β 
    Saya prefer main guna WiFi, lebih stable. Budak budak sekarang kalau main kelaut alasan diorang bagi, line teruk πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jellyboo Community Manager

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM main game apa?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Jellyboo, dulu main PUBG. Tapi sebab geng dah kurang sekarang layan ML. Ok la, isis masa lapang dan game fps saya rasa tak sesuai dengan mata saya. So, saya pindah ke MOBA. Berminggu juga la belajar main ML ni πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jellyboo Community Manager

    Haha i dah stop main fps. Takde geng sangat main. Main MOBA PC je. Cantik kan rekod?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Hehehe... Boleh mental ni πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jellyboo Community Manager

    HAHA jgn disebut yang tu.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Mana tak mental Iqbal. 11 kill 10 assist, masih kalah... tension tu πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Oppa nak diamond 1 carat boleh? πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Main for fun k/d ok lahi. Kalau rank, masak la πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Iqbal pun main ML ke

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Hmmm, sekali tengok account ML dia. Dah level Mythical Glory πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Iqbal saja je low profil..padahal hari2 main tido lewat pagi.haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    tiap kali main dapat savage je... aku ni lain la... jadi sayur je πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.