Comments

8 comments

  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Jika masih menghadapi masalah network, sila cuba on off airplane mode.

    Atau laporkan kepada live chat agent untuk bantuan teknikal. Liva chat bermula 9 pagi esok.

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD AZRAEI BIN ABD HALIM

    Sama harini langsung takda data. Pakai wifi je sekarang tapi renew data laju pulak tarik Wallet. Yet still no internet. 

     

    Hantar report kat apps pula kata error walaupun guna Wifi.

     

    Plan data High Speed. Baru renew tapi 1KB pun tak jalan. Pergi bandar LINE FULL langsung tak jalan. Macam ****. Dah buat airplane pun, restart phone tak berhasil. Saya minta pampasan.

    No: 01156461358

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BAHARUDDIN BIN SALEHAN

    Kenapa line teruk sangat adoi..... Nak report xleh plak, nak ckp ngn custmer servis xleh jga.. Adoi area ampang

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NURASSIKIN BINTI SAFARUDIN

    betull saya dah report thru live chat pun sama jee dia reset tapi masih
    tak boleh guna data. Berapa kali restart dah. Saya baru je renew data semalam tiba tiba dari pagi slow lepastu pap terus internet tak boleh guna.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NURASSIKIN BINTI SAFARUDIN

    lama lagi ke takde ni adui

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD RIZAL SHAH BIN TUMIRAN

    Apa hal la line terok sangat... Berapa lama nk settle problem ni. 😠😠

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NURASSIKIN BINTI SAFARUDIN

    masih tak okay ni

    0
    Comment actions Permalink
  • Apesal nk topup tak boleh..

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.