Comments

29 comments

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Mantap kan iqbal...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Riot telah mengumumkan agent baru yang akan datang pada 11hb Januari nanti bersama dengan ACT baru! ⚡⚡

    Jangan lupa untuk download update nanti. ✨

    #youdoitbetter #whatyoowant #yoodoesports #Valorant

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yeahhhhh thread baru 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻. Rindu thread lama yang dah hilang. Kita hidupkan ni pulak 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Tulah dee.. sampai sekarang aku tertanya kemana thread tu hahaha.. takpa kita move on tahun baru punya

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

     

    Dota 2 DPC SEA sedang berlangsung, berikut adalah pasukan-pasukan yang berada di kedudukan pertama dalam division masing-masing pada masa ini. 💪🏻💪🏻

    Perlawanan akan terus berlangsung esok, ikuti page kami untuk mendapatkan berita terkini! Siapakah yang akan bangkit ke atas? 🔥🔥

    Yoodo Esports: https://www.facebook.com/yoodoesports/

    #youdoitbetter #whatyoowant #yoodoesports #Dota2 #DPCSEA

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk pengetahuan anda semua, sekarang berlangsung South East Asia Esports Championship. Malaysia ada 2 wakil disini iaitu GeekFAM dan 4Rivals Alliance 💪🏻🇲🇾

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Alhamdulillah, hari oertama tamat semalam dengan GeekFAM mendahului carta 💪🏻🇲🇾

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Musim terbaru Valorant kini telahpun bermula!⚡⚡
    Adakah anda sudah mencuba agent baru and juga senjata yang kini telah dibuff? Admin mungkin akan dapatkan skin baru jugak 😋

    #youdoitbetter #whatyoowant #yoodoesport #Valorant

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Perhatian kepada semua peminat FIFA mobile!

    Untuk kaki bola diluar sana yang takde masa nak main bolasepak? Sekarang anda boleh lepas gian merembat gol dalam FIFA MOBILE 22 tau! ⚽⚽

    FIFA MOBILE 22 kini sedia untuk dimuat turun dalam playstore dan appstore.

    #yoodoesports #youdoitbetter #fifa22

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saat yang ditunggu kini telah tiba! PMGC finals akan bermula pada hari ini pada, pukul 7pm! 🔥🔥

    Mari kita memberi sokongan kepada Team Secret dan The Alliance 4Rivals yang akan bertanding pada malam ini! Kami ucapkan semoga berjaya kepada kedua-dua pasukan ini dan lakukan yang terbaik! 💪🏻💪🏻

    #youdoitbetter #whatyoowant #yoodoesport #PMGC2021 #PUBGMOBILE #ALLIANCE #4Rivals #TeamSecret

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Borak bersama Yoodo Esports kini kembali lagi! 🔥🔥

    Jom kita lihat J Hunter berbincang dengan tetamu undangan baru kita tentang apakah yang sedang berlaku didalam arena Esports Malaysia. Siapakah tetamu undangan itu pada minggu ini? Teruskan bersama kami esok untuk ketahui lebih lanjut! 

    Yoodo Esports Facebook page: https://www.facebook.com/yoodoesports/

    #youdoitbetter #whatyoowant #yoodoesport #borakbersamayoodo #esports

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Borak bersama Yoodo Esports kembali lagi dengan tetamu undangan baru! Minggu ini kami menjemput Gohunt untuk membincangkan tentang perkembangan esports didalam Malaysia untuk tahun 2022.

    Jangan lupa untuk menonton dan lihat apakah pandangan Gohunt terhadap masa depan Esports di Malaysia dan siapakah best player di Malaysia baginya pada 26hb Januari pukul 9pm! Jangan terlepas peluang ini!

    #youdoitbetter #whatyoowant #yoodoesport #borakbersamayoodo #esports

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Dah lama thread ni tak hidup. Nak cuba hidupkan kembali memandangkan Yoodo dan pembangunan eSport negara tak dapat dipisahkan. Dalam masa sama, supaya community pun alert dengan setiap perkembangan esport negara. Bukan sekadar main game, tetapi mereka ini juga diiktiraf sebagai atlet negara 🇲🇾

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk semua sedia maklum, baru baru ini telah tamat kejohanan Mobile Legend MSC 2022 peringkat Asia Tenggara. Kejohanan berlangsung di MITEC, Kuala Lumpur. Selaku tuan rumah, Malaysia meletakkan harapan pada dua wakil negara iaitu Todak dan Orange Esports. Tetapi sayangnya walaupun layak ke pusingan playoff, dua dua telah kecundang di tangan pasukan Philippines dan Indonesia. Pemenang kejohanan edisi kali ini adalah pasukan RSG PH dengan menewaskan pasukan gergasi dari Indonesia iaitu RRQ Hoshi. Berikut adalah carta kejohanan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Power Iqbal. Terus berlatih. Mana tahu boleh wakil Malaysia suatu hari nanti 😊💪🏻🇲🇾

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal... Johan menerima sekurang kurangnya USD70k. Ini dari rekod tahun lepas. Tahun ni saya tak pasti. Tapi InsyaAllah sama atau lebih banyak dari tahun lepas.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Terbaik iqbal 🥳🥳🥳

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    tak pasti saya... sebab takde siapa pun saya nak bagi love emoji 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Wah... Adakah ini boss Yoodo punya MLBB account ataupun hmmm... ?

    Nampaknya ada orang memang peminat tegar Yoodo😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni sorang lagi peminat tegar Yoodo 👍🏻💪🏻😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Oh ya... Jangan lupa ni guys... Join kasi meriah ya 😊

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    boleh tag theJeff ataupun Jellyboo je 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Mana la tahu rezeki ko dengan Amirul jadi duta Yoodo 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jellyboo Community Manager

    haha aduh tetiba di-mention

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Nak buat macam mana... Iqbal ni kalao tak layan selalu dia desak saya 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Jangan lepaskan peluang. Caster legend ni kat arena MLBB 👍🏻.
    Jam 6 petang di fb Yoodo Esports. Boleh layan sambil pekena keropok lekor 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk korang yang terlepas... boleh layan dekat link ni
    https://fb.watch/d_p5MIUVgy/

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Guys, jangan lepaskan... team legend ni 👍🏻
    Did you guess it right? The ultimate showmatch of the day is between the two professional MLBB Esports club that has played in MPL before. Are You Ready? Cause we’re sure are! Catch them live on 2nd July, 12pm onwards! See you there! 

    0
    Comment actions Permalink
  • 0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.