Comments

16 comments

  • Untungla kalau xtolak data.cuma masalah speed la kalau guna unlimited

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi incik iqbal.jika nak tahu ape yg xtahu sila hubungi live chat.live chat sgt membantu utk nak tahu mengenai add on

    0
    Comment actions Permalink
  • Hidup live chat!
    Live chat for all!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    macam ini , kamu hari2 keluar rumah , pergi kerja , tu ialah plan biasa (unlimited atau beli 20GB)

    lepas tu , kamu beli satu pintu ajaib (dari rumah kamu ke tempat kerja) , jadi guna ini boleh terus pergi kerja dengan cepat.

    tapi kalau pintu ajaib tu letak di rumah IQBAL , dia tak boleh guna , sebab dia hanya kenal tempat kamu ke tempat kerja.

    rumah kamu =  moblie phone , IQBAL = hostpot , pintu ajaib = Add On , add ON plan type = tempat kerja

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    atas cakap banyak2 , sudah kena pending .. ..

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi ong.comment anda kena pending ke.sila hubungi live chat😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORASIKIN BINTI ISA

    Kalau kena tolak unlimited data sebaiknya xpayah lah ada add on ni 😌

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi nora.add on ni menggunakan high speed data.jika kita langgan add on secara otomatik akan tolak data add on dulu.sepatutnya tak berlaku begini.mungkin data circle stuck kot.mungkin la.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORASIKIN BINTI ISA

    Masa guna high speed data sebelum ni pun jadi macam tu juga..

    0
    Comment actions Permalink
  • Boleh tau nora guna cod version ape ye..

    0
    Comment actions Permalink
  • Add on cod utk Garena je. mungkin tak support global... Sebab global takde dalam playstore, dan dia guna server US...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORASIKIN BINTI ISA

    Cod garena bos

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORASIKIN BINTI ISA

    Garena boss

    0
    Comment actions Permalink
  • Kalau amik unlimited dan coverage tmpt awak ok, eloklah lepas ni xperlu langgan addon

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Betul, tak payah ambil Addon data kalau sudah beli pelan unlimited.

    Biasa tolak base data daripada/bersama addon data, itu disebabkan oleh iklan yang mungkin IP berlainan, buka wifi hotspot, pakai app bukan original dll.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Ya unlimited plan tidak perlu membeli add-on.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.