Singapore Temasek Foundation will be giving one oximeter to every household to monitor blood oxygen levels amid Covid-19 pandemic

Comments

15 comments

  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Xiaomi also has product of oximeter.

    Can connect to handphone too.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    penting ni..also anyone yang quarantine kat rumah need to use this sebab kadang2 tak sedar o2 level already drop

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    This is good moves, they caring their citizens. 

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Malaysia didn't follow this trend.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    apple watch 6 ada fungsi semak oksigen darah kan?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Entah, Huawei Band ada 😜

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    Malaysia kene buat mcm ni..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Boleh beli oximeter kat shopee/Lazada, tak sampai Rm20 je kalau pre-order.

    Smartwatch ada fungsi Sama juga.

    70% ke bawah, kena masuk ICU tu

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    Oppa jgn mkn harum manis byk sgt nanti masuk icu😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Malaysia kata bagi facemask, lepas satu tahun pun belum dapat lagi.

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Haha, baru teringat belom terima face mask pun...

    Sekarang Lazada 3 boxes 3-ply face mask baru rm10 percuma penhantaran lagi.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Harumanis tahun depan lah....

    Mangga Siam ada, kena 2 tangan peluk ya 😜

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    Puas tu mkn pelam besar mcm tu terasa je isinya... 1 tu mau sekilo lebih oppa..

    Yela face mask mungkin die dah bg org palestin hari tu untuk bantuan kemanusian..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Oo ingat RM39 tu harga Harumanis, rupanya bunga Lawang 😁

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    Haha sampai zoom ko ye aslam...
    sy pun x perasan tu bunga lawang😂

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.