Lanjutkan Promo 62GB

Comments

30 comments

  • Avatar
    MOHAMAD SYAZWAN BINMOHD ZAKI

    Betul saya setuju.

    Sama ada lanjutkan promo 62gb pd RM38 atau gantikan dgn yg lebih baik mcm 3x booster promo atau etc etc...

    Sebab Yoodo telah berjaya menarik ramai pelanggan menerusi promo yg tak pernah surut untuk booster.

    Saya sokong yang arif! 😀😁

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Sokong!!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD NOR FAIRUZ BIN FADZIL

    sokong...

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    PAZZY BIN JUNIM

    Memang dah bagi. Tapi korang kena ingat. Meskipun kuata tu diteruskan, bandwidth akan dilimitkan. Klau kamu tak paham bandwidth tu apa bleh lah baca kat pak Google. Tiada guna kuata 62 GB tapi bandwidth siput. Sama jawab an dia mcm pkai kuata 15GB sebulan. Saya tau trik trik dorang ni.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    PAZZY BIN JUNIM

    Saya ada kuata tapi bandwidth dilimitkan pastu ckp ada masalah teknikal, masalah coverage lah, Dan mcm mcm lagi utk cari alasan supaya isu bandwidth ni dapat di sembunyikan. Kelentong habis. Contoh jak lah, mcm Digi, yoodo ni lebih kurang jak. Klau Digi, dah beli satu jam kuata unlimited. Wahh best ya!! Bila buka youtube, ewahhh loadingnya mcm siput. Kuata jak unlimited tapi bandwidth limited. Bagus lagi kuata limited tapi bandwidth unlimited. Dasar kaki Kelentong.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD SYAZWAN BINMOHD ZAKI

    PAZZY BIN JUNIM, Aik. Tapi sebelum ni, promo 20gb = rm20 dan promo rm78 = 150gb sama jer...

    Takde pun limit bandwith.

    Saya guna mesti tak cukup kuota.

    200gb tak cukup.

    Speed pun takde reduce.

    Pelik. 🤔

     

    kalau congestion tu bagi saya normal, sbb semua telco kena benda yg sama skrang ni. 

    yang kita boleh buat bila terkena mcm tu, report ke livechat supaya dia orang buat siasatan then usulkan ke pihak celcom. 

     

    *bawah sekali highest speed. 

    *yg bawah ni average speed. 

    *200gb tak cukup. dah abis berjimat(tethering, streaming, gaming, updating pc software dan game etc) 

     

    peace out. 😁

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JAFRUL FIRDAUS BIN JINAN TAIB

    Saya setuju... Lanjutkan.

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JAFRUL FIRDAUS BIN JINAN TAIB

    @Pazzy
    Setakat ni dah 2 kali sy langgan booster 62GB ni.. Tak pernah rasa throttled (kalau tak faham throttled boleh Google) bandwidth pun. Sy set 2gb/sehari. Memang laju habis 2gb sehari download movies, YouTube, drama..
    Sekali pun tak pernah rasa throttled bandwidth.
    Data pun memang lebih kurang habis sama banyak dengan apa yang dah sy download.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD NOR FAIRUZ BIN FADZIL

    aik aku pakai pakai ok je xde throttle pn speed... tibe2 sembang psl bandwith hehe.. ke sbb hp xberapa bgus surf/download file.. ehhe

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG WENG KHONG

    promo 62gb ni terlampau banyak, cadangkan dengan promo baru yang memanfaatkan lower end user

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD HELMI BINABD WAHAB

    Promo 62gb saya tak setuju tapi 3x booster sy setuju. 62gb dah ok cuma perlu buat option utk data lebih rendah dan murah. So ada banyak pilihan.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Setuju..2..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ABDUL WAFIBIN HUSIN

    Saya sangat2 bersetuju

    -1
    Comment actions Permalink
  • Amat setuju. Lanjutkan sehingga hujung tahun. Yoodo terbaik bos.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD AZREE BIN ABDUL AZIZ

    Mana ada limited quota. Memandai je. Pekerja Maxis ke?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP

    MOHAMAD SYAZWAN BINMOHD ZAKI ni baru pengguna data tegar haha.. fisrt time tengok user pakai data 200GB haha.. ni ngam kalau ada unlimited data yoodo... terbaik...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Ya kita cuma mencadangkan dan apa pun keputusan adalah dari Yoodo samada dilanjutkan atau tidak. Mungkin Yoodo telah menyediakan promo yang terbaik lagi lepas ni jadi kita tunggu & nantikan ya :)

     

    Terima kasih sokongan semua.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD RAZIF BIN MOHAMAD SOM

    Saya cadang dikekalkan.. 62gb ni.. Utk heavy user..
    Dan peekenalkan utk lite user juga... Semenjak 3x bosster tamat..lite user terkapai2 dgn 3gb je

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    LAI VUI VUN

    I like 62g

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    New promotion will be available on 10 10 ..... Ten ten ten ....

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP

    Let's wait for the new promo and new prize for basic plan..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ABDUL RAHMAN BIN MAMAT

    10.10 adakah promo RM10 untuk 10GB?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP

    Ya betul. harap-harap la macam tu kan ABDUL RAHMAN BINMAMAT

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORHANIS BINTIZANORDIN

    guys, why complaining? we should suggest & ask for telco to design as per our needed plan. always telco design plan for us. why don't the other way around.

    so, is there any other telco can give comparable data/voice/sms plan like Yoodo ? me, lite user here... (monthly need around 5GB, 150min, 30sms) is enough. budget rm30 monthly... don't mind prepaid/postpaid... but preferable telco using maxis/celcom network. any other option/solutions for me ?

    or buat offer cover all 3 category users : lite(<10gb), average(<20gb), extreme(>20gb) like suggestion below :

    lite - 10gb= rm10
    average - 20gb = rm20
    extreme - 100gb = rm50

    simple kan  ?
    lets suggest to all telco.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    @Yoodo guest Thank feedback & advices :)

    So we move on ok :) promo yang lepas biarlah berlalu & kita hanya cuma mencadangkan, perlu akur Yoodo tidak akan dapat memenuhi permintaan untuk setiap tiap orang pengguna tapi yang pastinya menyediakan yang istimewa terbaik buat semua. Bagi saya (mid-user) promo baru i Love Data ni sangat berbaloi dibandingkan promo 3x sebelum ini RM32 / 24GB. Pandangan saya untuk promo RM38/ 62gb pula saya sangat tabik spring! kepada Yoodo kerana menyediakan keistimewaan itu yang saya tidak pernah rasa pada telko sebelum2 ini. Apapun, semuanya hanyalah promo dan mempunyai tempohnya..tapi jangan risau Yoodo sentiasa mengadakan promo sepanjang masa.

    Dan teruskan sokongan kalian & sentiasa memberi cadangan, pandangan, dan meriah aktif bersama dalam komuniti ya...terima kasih.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI ya betul. tak boleh nak puaskan hati semua orang. Promo kali pula akan mendedahkan pengguna Yoodo yang sudah terbiasa membeli data melalui booster sebelum ini kepada plan asas Yoodo. Bolehlah adjust slider to sampai jumpa plan yang sesuai dengan penggunaan. Mungkin akan datang dalam booster tu boleh tambah pilihan data 100GB dengan harga bersesuaian untuk kegunaan pengguna data tegar Yoodo.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    TUKIJO

    Nak tanya kat sini boleh,,?
    Macam mn nak mengatasi nomor yoodo yg di gantung

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP

    TUKIJO sila check email yang dipakai untuk daftar Yoodo. Yoodo akan hantar email mengenai sebab-sebab penggantungan. Kebiasaannya sebab gambar selfie tak sepadan dengan gambar ic. Boleh reply ke email tersebut ataupun hubungi Yoodo livechat agent. Sekiranya masalah gambar tak sepadan, sila sediakan gambar selfie TUKIJO untuk dihantar.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    TUKIJO, pohon hubungi Yoodo agent dengan Live Chat untuk selesaikan masaalah nombor digantung tu.

    Diharap nombor dapat digunakan kembali secepat mungkin.

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Ok la.dah boleh terima dah. Lama2 ok nnti...dari telco lain...lagi mhl....10gb lbih dri rm50. Yoodo.rm35 dpt pulak 30gb ...nak lbih ambil yg lebih lGi sng jer

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.