Network Problem

Comments

63 comments

  • Avatar
    VIJEYAN A/L GEORGE

    Same problem goes to me.. cant make call n no data.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AISHAH BINTI TABRI

    Same problem goes to me! Yoodo, how is it if in case of emergency and I can’t make any call or msg?? Please if you expected server down or what, don’t simply like this

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ABDUL RAHMAN BIN SANUSI

    I'm in the middle of pubg-ing when there's no signal.. you make me lose my chicken.. ahaha.. please solve this problem asap.. thank you..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FIKRI HANAFI BIN SALAM

    Same here.. Since 3 am my network is down too.. Tried airplane mode and even switch to LTE Only mode but no difference.. Clearly on their side issue cuz Im not the only one here as it seems, even I checked my father network also down and he's using Yoodo too

    1
    Comment actions Permalink
  • hey yodoo tolong jawab la... customer sume tanya... server down ke pe ?!.. smpai bila?... smpai ujung bulan??.. ke selamanya??..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HAZWAN BIN AB GHANI

    Same here..no signal..please repair ..also cannot check the balance...

    2
    Comment actions Permalink
  • xhabis habis jd customer service tido... org tnye jawab la... kalau ya pon nk update server ke nk change ke nk ganggu server pon... bgtau customer... ni bila org tnye senyap... makan duit pndai...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD HELMI BINABD WAHAB

    Ingatkan data dah habis. Sebab bangun2 tido tengok tak dapat signal untuk internet. Rupanya ramai yang kena.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SYAIFUL FADZLY BIN SAADON

    Begging u Yoodo ... I really need the Internet .... I’m otw to airport n late ... need the boarding passs :(

    2
    Comment actions Permalink
  • kita sume kene game dgn yoyo ni... mne lah xde respond lansung... yoyo oh yoyo.... tido ke yoyo???.. pompom la yoyo ni... can u tell us what is going on??!!!... dont sleep laa... help us ..reply us... watta*·*&=-₩...

    1
    Comment actions Permalink
  • kita sume kene game dgn yoyo ni... mne lah xde respond lansung... yoyo oh yoyo.... tido ke yoyo???.. pompom la yoyo ni... can u tell us what is going on??!!!... dont sleep laa... help us ..reply us... watta*·*&=-₩...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MICHAEL UGAS ANAK GANI

    Rasanya seluruh Malaysia ni. And I believe Yodoo know this problem even kita tak submit ticket pun. Kalau submit ticket paling tidak 3 hari dorang reply. Dorang akan reply, "Ye kita mengalami gangguan rangkaian data dan panggilan di lokasi bla bla bla". So tutup cerita. Customer pun melopong la sbb jawapan stop stakat tu je. Konsep Yodoo ni takda on the spot solution seperti telco lain yg ada careline 24 jam. Bila tak da internet, bkn setakat effect kpd personal matters (cth game, FB, IG, etc) namun melibatkan perkara rasmi juga. Tapi, Yodoo won't care until this part much.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FAUZI BIN SHARI

    gg yoodo terbaik..lol

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NURUL SYAZWANI BINTIANUAR SIDEK

    kalau aku mencarut kang kau screenshot! Hey la weyh. bagi la notice ke apa trough email kalau kau nak betolkan server. tak ke gila tiba tiba internet data loss camtu. dah la tgh pkai hotspot support buat keje mmng naik drah btol. so kalau dah selalu sangat mcm ni.. mmng ke MCMC cyberjaya la jawabnya

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ADLI AZRIBIN MO ADIL

    Hahahah. Sabar2. I pon tension jugak skarang.😂 Ni pon pinjam hotspot orang jup. 😅

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD FIRDAUS BIN AYOB

    cibai punye yoodo..line xda...

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD HELMI BINABD WAHAB

    Aku cadangkan korang semua prepare lah backup number dari telco lain. Zaman dah maju, henpon hampir semua dah boleh ada dua sim kan. Bukan nak backup yoodo, tapi time2 macam ni lah boleh berguna. Kalau ada emergency kan susah. Tak ada telco sekarang yang korang leh percaya 100%. Nasib baik yoodo ni secondary sim aku je.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAMSUDIN BIN MOHD ROSLI

    sama lar... ingat line dah kene potong pulak... dah ler keje guna line internet... ingat hanset rosak ke apa... habis tuh nak buat aduan kat mana? yoodo neh takde hotline ke?... macam teruk pulak yoodoo neh

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ADLI AZRIBIN MO ADIL

    Hm, yang boleh letak 2 sim tu takpa la. Yang tak boleh ni macam mana pulak!? Hahahaha. Takkan nak pakai 2 fon semata mata untuk time macam ni kan.😌

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Betul tu,

    Sebab tu kat rumah pakai unifi@wifi, yoodo@data, kalau satu down dapat lagi backup terus.

    1
    Comment actions Permalink
  • No data and cannot call out.. What's happening.. Thought my phone was the proble, turn up its yoodo have a problem. Gosh

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ADLI AZRIBIN MO ADIL

    Boleh live chat ja untuk customer service diorang, itu pon 9am-9pm. Sekarang baru pukul berapa. Dah la Hotline pon tadak. Bodoh Yoodo ni, Tetiba nak maintainance. Menyusahkan orang betul.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAMSUDIN BIN MOHD ROSLI

    masa untuk cari line lain yang lebih stabil...bye bye yodoo ... 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BAIZURAH BINTI KAMISIN

    Same here
    Line asyik 3G ja xdpt buka internet langsung..dah la baru ja topup tetiba yoodo plak wat hal
    Crdt melambak tp xdpt guna..pulangkan balik duit customer woiii !!!

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAMSUDIN BIN MOHD ROSLI

    buat laporan ke suruhanjaya komunikasi rasa ada faedah tak?

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIR ZAINUDDIN BINABDUL HAMIO

    Kalau masalah user macam ni memang perlukan respons segera daripada provider. Seriously, tengah fikir untuk tukar provider lain.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD NUR HAZIQBIN HASSAN

    hmm.. padu .. kali ke berapa dh kene ni

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD NUR HAZIQBIN HASSAN

    wire server digigit tikus guys 😂

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD NUR HAZIQBIN HASSAN

    harap2 dia mnx maaf bagi sekali free data ke apa ke 😂

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    TEOH YEE KOON

    report mcmc and gobind singh nanti,ape lah even worst than ?mobile langsung x de signal terus..poor and stupid

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.