Comments

12 comments

  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Family i pakai...laju...klu kawasan awk xde liputan celcom mmgla perlahan...cuba awak try Umobile mngkin laju untuk awak

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Yoodo guna network Celcom, so kat mana Celcom ada coverage, laju semua sama :)

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ADIB AZRI BIN ADNAN

    orite clear ... 👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Yoodo pakai semua Celcom Networks, tetapi kelajuan bergantung:

    Telefon anda support 4G LTE-a CAT6 keatas atau LTE CAT4? atau 3G (WCDMA/UMTS) sahaja.

    Jarak anda kepada cell tower berdekatan.

    Downlink kelajuan mungkin perlahan sekiranya banyak pengguna celcom/yoodo/xox/redone/tunetalk di sekitar anda.

    Telefon bateri power-saving mode atau kepanasan tinggi.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

     

    Just want to share my best result a few day ago, location sandakan sabah...no worries about the speed or signal, please check your coverage at your area first. Can use speedtest apps (download at playstore) to check the coverage.

     

     

    Or with coverage checker at https://www.celcom.com.my/support/coverage-checker

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SAUFI BIN ROZLAN

    😍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

     

    Saya kongsi kongsi yang terkini

    Phone model: Huawei Y7 prime

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SAUFI BIN ROZLAN

    perghhh...padu bosss.dkt sy bndr ktrg 54.6 / 14.0 ping 28 jer huhuhu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Kesimpulannya tidak kisah berapa MBps tinggi mana sekalipun yang penting coverage stabil, lancar & bebas tiada sekatan kelajuan seperti Yoodo 👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Setelah lebih satu tahun bersama Yoodo, says agak puas hati dengan networknya. Yoodo memang boleh!!!?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD ZAIMIN BINMOHD NOSI

    Area Pantai Timur, Celcom memang terbaik. UMobile? Hahahahaha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SAUFI BIN ROZLAN

    yg penting speed yoodo tiada sekatan..unlimited la kiranya..mcm call 2000mnt tu pun dh kirela unlimited..jimat sangat hehe

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.