Comments

6 comments

  • Avatar
    MUHAMMAD FAUZI BIN SHARI

    Try tengok setting dulu..check rate data yoodo tolak tally tak dgn dengan dekat setting..kalau tally bukan salah yoodo la kot

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Untuk makluman, Yoodo tiada sekatan kelajuan & tidak mengenakan caj tersembunyi..pada tetapan telefon boleh nampak sejarah & rekod latar belakang penggunaan data. hidupkan penjimat data anda, boleh juga tetapkan ke 3G untuk lebih jimat.

    0
    Comment actions Permalink
  • Tips: semak tetapan 'auto update app'. Pastikan tetapan di tetapkan kepada 'wifi only'.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAIZUL BIN MOHD DOM

    Data laju xde capped mmgla sedap jer ko melayan...Tau² dah surut komplen. Boleh je check data tu ke mana. Phone dah smart, org jer belum smart nampaknya. Komplen mmg boleh tapi biarlah yg berasas, Yoodo boleh terima..no harm dik.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HATIFI AZIM BIN HAMZAH

    Kalau tengok Youtube, boleh jadi  mutu video Youtube tu diset kepada automatik. Kena pula kawasan tu Yoodo laju, memang Youtube main video pada HD 1080p jawabnya. HD 1080p makan lebih banyak data berbanding HD 720p. HD 720p pula lebih banyak guna data berbanding video 480p dan begitulah seterusnya adanya.

     

    Bagi saya sendiri, kalau Youtube, saya set ke mutu 480p, sebab untuk hp dah cukup cantik.

    Kalau tengok melalui tv, memang saya set 1080p. 

    2
    Comment actions Permalink
  • Jika gemar menonton YouTube, boleh dapatkan add-on YouTube 20GB hanya RM1, promo tamat 31 Jan.

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.