Daftar RM3. DApat free RM20. BELI DATA RM15. SEJAM LEPAS TU DATa 0

Answered

Comments

15 comments

  • Official comment
    Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Hi Mohd Adi Putra, thanks for raising the inquiry. I pun pelik jugak tak pernah dengar issue cam nie dah 1 year korang beroperasi. So, after checking, here's the update;

    - Benda nie happen on 23rd Dec, not yesterday. That's why you still managed to buy RM 20 for 20 GB Data. Nie promo tahun lepas kami.

    - Plan yea lah utk 30 days. Booster yea tambahan (data/voice/sms) utk Plan tu. Apa yang berlaku sini yea, RM 20 for 20 GB Booster dibeli pada Hari pelan you tamat (hari terakhir dalam 30 day cycle). Bila Plan tamat, booster tamat juga, regardless ada balance berapa lagi.

    Right now, customer service is checking (Actually diorang dah reply email you but haven't got feedback from you), after they check, I asked them to Refund you whatever balance worth so that you can purchase Data, or anything else. Do they will get back to you via the ticket you submitted.

    If you need more info, can contact kami melalui Live Chat ya? Thanks :)

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mohd Adi Putra

    Sama kt aku.dah menjadi jdi yodoo ni sekrNg. Rugi RM3 AKU. BGI RM3 AKU BALIKKK !!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Ada terima invoice ?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD 'IZZAT RAMADHANBIN BACHO

    haha yoodo tarik balik tu. apa2 nnt live chat. kasi screenshot .

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mohd Adi Putra

    Ada. Kredit promo di terima.Buruk siku btl bgi sekejap amek balik.So rm3 aku burn mcm tu je? Walaupn rm3, tp duit tetap duit.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD 'IZZAT RAMADHANBIN BACHO

    kena chat live balik. esok.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hubungi livechat esok ya...semoga dapat membantu masalah tuan.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mohd Adi Putra

    Chat live semuA benda xblh. Nak itu xblh, ini xblh. Yodo ni luaran je blh, dah bahagian dalaman, semua xde. Plan quata abis, nak tukar plan kena tunggu tempoh tamat, ade ke yg amek yodoo ni ada balance quata tingal di akhir plan tamat tempoh? Confirm xde lah, majoriti user Yodoo ni kaki download, kaki game, kali jav, kaki pencurimovie, kaki 3gp. Bayangkan quata abis, nak tukar plan dah xdpt. Sebab kt plan je ade ads on. Booster mane ade. Jdi nak xnak tunggu tempoh plan tamat. Pengenalan kate ni postpaid blh prepaid blh. Skrg aku tgk mcm 99% postpaid dha.

    -2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Hi, boleh check dulu smartphone tengok app apa yang makan 3GB anda dalam background?

    Ini bukan salah Yoodo, tapi settings dalam phone sendiri kot.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ALIAS BIN ALI

    Ehem! *keluar topik*
    Tulis tu biar nampak sopan ya walaupun terpaksa fake. Yoodo is telco terbaik aku pernah pakai setakat ni so NO ONE CAN KECAM YOODO. This ialah help forum bukan kecam forum maupun ruang komen di media sosial. We’ve had enough of that. Komuniti yoodo is penuh tamadun. Get help or get off. With all due respects.

    P/S : aku bukan jilat yoodo

    Masalah yang sama ni dah berlaku kat ko sampai 2 3 kali ke sampai ko sebegini rupa? 😊✌️

    P/S: bagus yoodo dah highlight komen official. Penambahbaikan yang dipuji!

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JAFRUL FIRDAUS BIN JINAN TAIB

    Kan... First time tengok kotak official comment.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ABDUL AZIZ BINMANAB

    dah 2 bulan pakai Yoodo, memang x pernah mengecewakan.. servis terbaik 👍

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ZAHARUDIN BIN SMAIL

    Yang komplen ni bukan penguna yodoo ni nak kecam je... Takat aku pakai line ni tak pernah lagi jadi macam tu itu terpulang kat ko orang nak guna guna tak guna tak payah line yodoo ni pon bukan ada paksaan guna sim diaorg pon..

    3
    Comment actions Permalink
  • Kuota habis? Plan belum tamat? Boleh beli booster. Next cycle boleh ubah plan data yg lagi besar.

    #maluapabossku

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Sabar2.. We all waiting promo jugaaaa.. Jgn kecam2..

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.