Comments

22 comments

  • Avatar
    NOR MOHD ZAIDIN BINISA

    Tlg sy..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG WENG KHONG

    Hi, Kamu perlu langgan basic data dulu (minimum RM12 for 2gb) baru boleh pilih rm1 add on itu.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG YUEN SERN

    Kene langgan bile renew main plan. Skrg addons masih tak dpt langgan sebagai booster.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Kna bli awal.
    Dan Beli data asas

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HATIFI AZIM BIN HAMZAH

    Ambil dulu pelan data (minima 2GB), nanti muncullah pilihan untuk beli add-on Youtube, instagram, Facebook, Whatsapp pada harga RM 1 setiap satu.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOR MOHD ZAIDIN BINISA

    Ok terima kasih semua...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOR MOHD ZAIDIN BINISA

    Saya silap langgan yg addon 1gb tu dlu, ptutla xjmp tmpt rm1 20gb tu..
    Biasala newbie..haha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Haha, aktif je simkad baru sebelum 31 Jan.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    LOH JIK NEN

    Ya. Utk enjoy plan yg ni perlu beli sebelum 31th Jan.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ABDUL KADIR JALANIBIN SHAHAR

    Xde pun add on rm1 tu..saya newbies..baru aktif account 9/1/2019

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG YUEN SERN

    Addon kene langgan masa beli main data plan (min data plan adalah 2GB utk RM12).

    Promo addon RM1 akan berakhir 31 Jan 2019 (kalau tak extend), jadi kalau cycle anda start 9 Jan, maknanya takkan dapat langgan promo ni sebab tak boleh berhentikan plan masa tengah2 cycle.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ABDUL KADIR JALANIBIN SHAHAR

    Ok ok dh fhm..tq.. bila nk renew select add on tu..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOR MOHD ZAIDIN BINISA

    Saya baru daftar dan saya pilih utk call saja. Mcmna sy nk langgan utk data?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG YUEN SERN

    Kalau dah beli main plan call saja, kene beli booster utk data.

    Pergi ke Dashboard dan pilih "Buy more".

    Lepas tu, pilih berapa data yg nak langgan.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOR MOHD ZAIDIN BINISA

    Sy nk langgan utk sbulan tu

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOR MOHD ZAIDIN BINISA

    RM12 SBULAN 2GB

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG YUEN SERN

    Yang tu data utk main plan.

    Main plan boleh langgan bile next cycle saja.

    1 cycle adalah 30 hari.

    So kene tunggu cycle skrg habis baru boleh langgan yg RM12 utk 2GB.

    Kalau nak pakai data skrg, di pertengahan cycle, kene langgan Booster je dan Booster akan tamat sama masa dgn main plan.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOR MOHD ZAIDIN BINISA

    Kna tnggu next month la ye, tk dpr jgk la addon rm1 20gb tu

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HATIFI AZIM BIN HAMZAH

    NOR MOHD ZAIDIN BIN ISA , nampak gayanya, memang tak dapatlah langgan pelan RM 1 = 20 GB untuk aplikasi facebook, Whatsapp, instagram, Youtube sebab promosi sampai 31hb Januari 2019 sahaja.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG YUEN SERN

    Nampaknya mcm tak dpt promo addon tu.
    Harap2 Yoodo akan lanjutkan promo addon RM1 tu sebulan lagi.. So boleh la enjoy promo.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOR MOHD ZAIDIN BINISA

    Klu sy bt auto renew plan xdpt jgk la kn

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HATIFI AZIM BIN HAMZAH

    NOR MOHD ZAIDIN BIN ISA , tetap tak dapat sebab pelan akan diperbaharui pada Bulan Februari, tetap terlepas promosi tersebut.

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.