WhatsApp add-on @ basic 64kbps Internet

Answered

Comments

9 comments

  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Hi MUHAMMAD AZLAN SHAHBIN CHE AHMAD , sebenarnya sekarang pun ada 64kbps internet asas selepas data yang dibeli habis digunakan. Cuma kami tidak hebohkan ia ;)

    Untuk Add-On whatsapp hmm mungkin boleh juga kalau ada banyak lagi permintaan, kami akan pertimbangkannya!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NURUL NABIHAH ADHABINTI ZUBIR

    Ni saya setuju. Sbb kat rumah dh ade wifi(kebanyakan rumah sekarang la) so kita cuma nk guna basic internet je kat luar sbb nk pakai utk WhatsApp org. Kalau x nk buat basic internet pun, buat WhatsApp add on pun dah okay

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAIZUL BIN MOHD DOM

    Try already on 64kbps internet after quota finished. Whatsapp text running smooth, photos have to wait 'circle' completed 360° round. Tik tok..😅😅 FB cannot la. So slow.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAIZUL BIN MOHD DOM

    Basic internet 64kbps ni xde kuota bro..layan selagi boleh, agak² x sabar boleh beli data booster 😂

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHARUL ANUAR BIN ABD LATIF

    Betul2. Yg ni aku setuju. Kadang2 bukan nk guna internet sangat. Tapi whatsapp/FB ni kena sentiasa ada untuk komunikasi, kadang2 utk kerja. Harap kalau kuota takde 2 apps ni still boleh guna. Nk port in kat yoodo ni. Buat masa ni guna as a 2nd sim je

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Yup FAIZUL BIN MOHD DOM! well if FB, YT all cun tak yah beli data la .. tutup kedai bang hahaha

    Good to know it works enough for whatsapp atleast! :D

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Bolehkah saya langgan addon whatsapp & youtube tanpa pembelian plan data ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD YAZID BIN MOHD IDRUS

    guest, boleh. Asalkan ada antara 3 plan asas samada suara, data atau sms. Andaikata tuan tak ambil data, tuan masih boleh guna basic speed 64kbps dan seterusnya boleh gunakan whatsapp tanpa addon. Saya pun ada menggunakan whatsapp tanpa ambil plan data.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BAHIZAN BIN BESR

    untuk basic internet ni. berapa kuota yg yoodo sediakan. terima kasih

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.