Comments

21 comments

  • Avatar
    BEH TONG YU

    Boost Bank tidak menawarkan rebate yang baik.

    1
    Comment actions Permalink
  • Belum faris..

    apa lagi kelebihannya?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    ada interest jgk.. tp tak tinggi

    0
    Comment actions Permalink
  • 0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Agree with Beh. the basic function of boost also put us under dilemma, use boost or TnG? Better choose one of them. Sadly boost is not everyone first choice. 

    Tapi, boost ni ada kad kan? Boost Beyond? Warna Hitam tu 😍. sadly again, hanya for celcomdigi user only.. 😔 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    sy tak guna boost. stakat ni mula2 gx.. tp dah beralih ke aeonbank

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Tak minat sangat virtual bank 🏦

     

    Baik pakai physical bank, Maybank, CIMB etc.. 

     

    TNG dengan visa card masih boleh, sebab pakai toll dan carpark. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    sy guna digital bank sbb ada interest je.. sbb bank biasa tak ada. :D

    kalau bank digital xde interest sy tak guna hehe

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Selamat pon ada satu digital bank 👍 kalau nak keluar lepak.. Boleh bajet bajet kan letak rm50 dalam Aeonbank + cash kat tangan RM3..  

    Duit minyak SUZAIDEE BIN MOHD SHOM payung.. 

    Selamat dan jimat ❤🙇‍♂️

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Bank biasa ada juga interest. Cuba check jenis saving atau current account anda.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    bagi saya jangan banyak sangat bank account. Pening nak fokus. Kalau nak buat saving investment, banyak lagi bank yang bagi keuntungan yang lebih baik.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Betul.
    Baik.
    Invest
    Dekat
    Saya
    🫡
    Meh sini saya minus -000 kan..😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    kita invest kat server farm kegiatan lanun. ROI dalam masa sebulan je 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    sy punya bank biasa xde

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ada bank luar biasa ke? 😆
    Faris cuba check dengan bank yang faris buat simpanan. Kekadang bank bank ini ada account account khas untuk simpanan. Semua produk produk bank ni pun lebih kurang juga, sebab diorang kena ikut guideline dari Bank Negara

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Masalah Boost ni masa dia baru start dulu bila saya chat degan orang ekonomi, berbanding ewallet (masa tu ewalllet, sebelum digital bank) lain dia takde product. TnG orang kena topup sebab nak bayar toll. Grab sebab nak order makanan atau nak ambik ride. Tapi Boost? hmmm

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    saya selalu guna boost.. ambik point😆👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Coming soon? featuring with celcomdigi? hope so! Tapi product apa yang rakyat akan daily use? Top Up?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    100300017280

    sapa nak try transfer.. boleh try no tu😆🤩

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Betul Iqbal. Ni masalah utama Boost. Dia takde USP (up selling point). Setakat nak fight dari segi rewars memang payah. Competitor lain boleh cantas je.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ini hanya angan-angan, hanya fantasi.
    What if..
    boost digital bank
    Can
    Make
    Untraceable transactions.
    Boom 💣💥💣💥💣💥
    Itu multimillion dollar idea saya tu 😎. Memang ramai akan guna boost 😎

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.