Terima Kasih Yoodo

Comments

94 comments

  • Avatar
    Yoodo Bob

    Hi semua pelanggan Yoodo,

    Saya pun nak join juga. Saya join yoodo pada 5 Feb 2018, Seminggu umurnya yoodo ni. Dikenali sebagai Yoodo Bob, banyak salah saya dalam mengendali pelanggan yoodo. Tidak dinafikan ada yang buat saya tidak senang duduk tapi itu bukan nya salah pelanggan dan saya anggap itu adalah lumrah sebagai seorang customer service. "Orang gila sahaja akan marah tanpa sebab!". Kata kata itu yang saya pegang dan ada betulnya, mana ada orang naik angin jika ada yang tidak kena. Kepada SuperUser, Terima kasih atas bantuan anda, dengan ada nya anda, sedikit sebanyak membantu saya dan rakan rakan untuk membantu pelanggan lain. Ramai superuser jika nak disenaraikan. 

    Jika event yoodo, ramai betul pelanggan yang join dan saya sangat suka dimana event yang yoodo anjurkan dapat sambutan hangat. Ini membantu menaikkan nama yoodo secara tidak langsung. Nak cerita tentang giveaway, jangan cakap lah. Kadang saya sendiri cemburu dengan hadiah hadiah yang yoodo tawarkan. PS5, Motor, Percutian dan banyak lagi. Telco mana yang sanggup bagi pada masa itu.

    Jadi cukup lah coretan pendek saya. Dengan kesempatan ini, saya Yoodo Bob ingin memohon maaf bagi jika ada antara pengguna yoodo disini yang tersinggung dengan cara saya menjawap chat tuan tuan dan puan puan. Sekali lagi saya memohon maaf atas kekhilafan sayam dan terima kasih atas sokongan tuan tuan dan puan puan selama yoodo beroperasi.

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni antara gambar saya sempat shoot masa event tersebut. Punk Rock Picnic. Shot dengan kamera filem berbekalkan filem hitam putih. 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Comel lori tu 😎🤟

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Terharu saya baca posting posting korang ni.
    Yoodo Bob, nama yang sangat sinonim dalam live chat... Ramai kat sini sayang Yoodo Bob. Take care Yoodo Bob 😭

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    My first Community Day 2022. Cuba tgk.... gambar korang ada tak 🤭

    Time ni IQBAL lari dari stage dan panjat pokok. Tak caya tanya SUZAIDEE BIN MOHD SHOM DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI WONG MENG JIAN MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL BEH TONG YU FOONG PENG PIAW WANDY BIN YUSRAN

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mohd Fairus Bin Shamsuddin

    terima kasih yoodo, 5 tahun kenangan bersama

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ROSLINA BINTI ROSLAN

    Dulu guna Maxis pastu 2018 terpikat dgn yoodo.ak terus tukar..mmg berbaloi sgt² xpyh pikir nk topup. Dlm wallet sentiasa ada bonus ratus²an.😭 Ajak org kg sedara mara join,dah mcm salesman masa tu..lagipun yoodo sgt bertimbang rasa..andai Line prob je mesti depa bg data percuma utk pengguna.. telco lain xde kot...

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Stay dulu. Kita tengok apa yang berubah selepas 29th Aug. Sebab kita masih boleh lagi Port Out kalau kita tak suka. Nak Port In yang tak boleh nak register baru pon tak boleh. 🙇‍♂️ GOH LAW REN

     

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIR BIN AZMAN

    Nah kawan2.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIR BIN AZMAN

    WANDY BIN YUSRAN yang no refund tu ke awak rujuk ? tu maksudnya kalau awak portout, dia takkan refund points tu. dia hanya refund credit, tu pun kena isi form.

    Beza ya points dan kredit.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya start dulu ya.
    Saya dulu kenal Yoodo sebab banyak iklan Yoodo kat panggung. Masa tu rasa macam gempak juga la tengok slider data Yoodo yang boleh customized pelan kita. Lepas tu bila isyeri saya promote Yoodo kat saya, apa lagi saya terus melompat ke Yoodo 💪🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Pemgalaman pertama sebagai pengguna Yoodo bagi saya masa tu adalah community Yoodo. Saya rasa macam seronok juga sebab telso saya gunakan sebelum ni, takde pun platform untuk community

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Beberapa bulan je guna Yoodo saya join event Yoodo pertama saya. Masa tu dapat layan bnad kegemaran saya Bunkface secara live dan juga percuma. Perghhh dekat gila dapat tengok Sam Bunkface perform 🤘

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Pengalam Yoodo community day pertama saya adalah pada tahun 2019. Wow!!! baru join Yoodo dah boleh tengok wayang free. Siap dapat bawak balik goodies 👍🏻. Masa ni kat MBO Cinema. MBO pun dah takde lagi 😭. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Baju Punkrock Picnic saya masih ada.. buat kenangan 😢

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Aslam, bagi saya tu baju Yoodo yang paling cool designnya 👍🏻

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    2020 wa mula jadi Yoodo stalker 🤣

    Jemg jeng gang Yoodo. Mobile roadashow. Banyak juga lokasi truck ni bergerak. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Lepas tu Dunia dilanda Covid. Jeng Jeng Geng pun stop roadshow 😭. Ni gambar terakhir saya spotted Jeng Jeng Geng. Yang menariknya gambar ni saya, Jeng Jeng Geng singgah berdekatan tempat tinggal saya

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Thank you Dee sharing photo community day Di atas. Family saya ada dalam photo itu . Masa it ialah kali pertama saya join community day di PJ.

    Saya join Yoodo sejak 

     

    Banyak detik kenangan bersama Yoodo dengan keluarga saya. 

     

    The only words I can say are: Yoodo, I love you. I feel a bit sad after getting the announcement from Jeff.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Yoodo has a sustainable business model and an impressive customer relationship management and community engagement framework.

    There is no competitive replacement for Yoodo, yet.

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Kenangan🥲

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    ada nmpak gmbar😆😂rindu dgn community.. masa hepy .. jumpa genk ramai2.. speechless bila dgr berita nak shoutdown😔

    1
    Comment actions Permalink
  • dulu aktif pubg masa season Alan Walker, dan season Resident Evil.. pastu ada la join 2x tournament Yoodo Gank - Beat The Champ (2019), dan last sekali main dengan team Elizabeth Tan untuk tournament apa tu lupa dah..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager
    last kenangan NMF kat Penang ❤️



    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    hati2 ikat contract😆.. tkt menyesal

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Sempat semalam layan dengan best player in Yoodo community. Alhamdulillah, Yoodo jodohkan saya dengan dia 😆


    1
    Comment actions Permalink
  • Terima kasih Yoodo.saya dapat ramai kawan dalam komuniti.dan yang paling best sentiasa akan ada reward untuk pelanggan setia.suasana sebegini takkan dapat pada telco lain

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    batul tu azrul sangat setuju dgn azrul. tiada yang lain tiada yg blh menggantikan Yoodo <3

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.