Comments

11 comments

  • Yoodo brand xsambung dh , service yoodo mungkin akan diambil alih , kita tnggu 17jun nnty

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Faridz banyak maksudnya. Tapi just prepare for the worst. Apa apa pun terima kasih selama ni support Yoodo 👍🏻.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    tunggu sehingga 17 jun nanti untuk berita seterusnya

    1
    Comment actions Permalink
  • kalau penamatan terus dan diambilalih Celcom Digi walaupun kita tahu yoodo memang under Celcom sebelum ni, nampak gaya kena tukar telco lain. banyak feedback user Celcom Digi line lagi slow lepas bergabung 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE
    tunggu dan tengok
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Hi MOHANIMAD FARIDZUDDINBIN KAMARULZANAN Maklumat lanjut tentang perkhidmatan anda akan dikongsi bersama anda pada 17 Jun 2024. Sehingga itu, anda akan terus menikmati perkhidmatan sedia ada anda di rangkaian CelcomDigi tanpa sebarang gangguan.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD BIN AB HAMID
    alamak...line kena renew 5 Jun dan 10 Jun. 
    macam mana ni?
    renew atau terminate?
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Keputusan di tangan hak masing masing, untuk urusan portout nombor kena Aktif. Pendapat saya, renew je. bulan lapan tu last.. Untuk berita pada 17 june, kita pun tak tahu apa lagi, lebih baik line, Aktif.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Betul Iqbal. Masih ada beberapa bulan ni nak enjoy pelan mampu milik 👍🏻💪🏻

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    guna selagi boleh

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    KONG SIN YAP
    According to celcomdigi merging agreement, original celcom MVNO partners will need to divest from the telco within 18 months after the merging. The initial intention is to prevent newly merged entity celcomdigi having too much control over the market. Within 18 months, Yoodo would had secured another telco that can offered the same package or even better one. However that not happening,  now Yoodo decided to end their service in August instead, customer will no longer having a choice but to portout to others telco in order to retain their current number & there wasn't any market players that offer similar or cheaper product. Customer at the losing end due to the merging. Customer right somehow not protected under the approved merging by MCMC. By right MCMC would had intercepated this and put in certain term to protect existing yoodo customer. Now just wait for June announcement, and see what they had to say. 
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.