Comments

10 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Secara peribadi, saya peminat tegar e-wallet. So, mungkin boleh try features ni. Hanya sekarang kena check retailers mana yang support Google Pay

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM saya pun. prefer to use ewallet. lg senang and for me also its security sbb tak direct transaction from the bank. So top up duit ke kat ewallet siap siap.

    0
    Comment actions Permalink
  • Sangat memudahkan pelanggan👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    kalau korang tak reti guna takpe. Bagi butiran bank pada saya. Saya try kat Google Pay #trusted

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM oops 🤭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    saya pakai tng, boost , shopeepay , sarawakpay 

    cash mmg jarang bawak..isi minyak pun pakai setel..

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    mungkin xpakai yang ni.. better samsung pay.. setiap guna dpt rewards :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Bila CIMB pula, NFC? Googlepay? 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Betul Wandy, zaman sekarang tak ramai orang bawak cash. Kelebihan bila pakai ewallet ni, duit syiling kurang dalam poket seluar 😆.
    Faris, Saya tak pernah ada pengalaman guna Samsung Pay. Yang ini khas untuk device Samsung sahaja kan?
    Oppa, CIMB InsyaAllah tak lama lagi akan ada

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Ya betul suzaide. Hanya utk telefon Samsung sahaja. Setiap kali guna dapat point. Point tu kita boleh tebus mcm2 baucer atau gadget

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.