Comments

15 comments

  • Avatar
    IQBAL

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Nasib baik saya tak guna iphone ๐Ÿ˜Ž Azie

    ย 

    Geng geng Infinix!!! Autobot Assemble ๐Ÿ˜Ž!!ย 

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    ย 

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Nasib baik ialah bugs saja. Jika tidak, selalu miss alarm susah lah. Boss atau cikgu akan marah.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Salahkan Alarm ๐Ÿ˜ญ ini masalah ios dunia ๐Ÿ˜‚ hahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Setakat bugs ni senang settle dan knowing Apple. Kalau ada complai diorang akan cuba respond. Aku punya Infinix ni. Camera max brightness sampai sekarang Infinix buat bodoh je ๐Ÿคฃ

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Camera brigness tu untuk buat saya yang gelap ni nampak cerah bang ๐Ÿ˜” infinix buat saya jadi putih ๐Ÿ˜Ž LISAN AL-GAIB!!!!ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Memang kena pakai Sun glasses ๐Ÿคฃ

    0
    Comment actions Permalink
  • Infinizer together we strong

    1
    Comment actions Permalink
  • Saya akan sokong apple bila dah pakai apple nanti๐Ÿ’ช

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Infinix GT20... Harga masih mampu milik

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    iPhone ni kalau ko nak fancy sangat tentang hardware, memang tak boleh la. Tapi UI, UX dan eco system iOS tu yang buat ramai takkan tinggalkan iPhone ๐Ÿ‘๐Ÿป. Orang macam saya tinggalkan iPhone pun sebab pilihan harga bawah RM2k tiada. Kalau ada, mungkin saya masih gunakan iPhone.
    fun fact, hari tu baru saya belikan iPhone 15 untuk anak saya... Tapi dia bayar bulan bulan kat bapak dia. Bila habis tu, tak tahu la saya ๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Suzaidee dah test vision pro? Mana laa kita tahu, Suzaidee layan forum yoodo dalam vision pro ๐Ÿ˜ญย 

    Perggg bergaya sungguh โค

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    laim macam tu... macam nak cubit je ๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Cantiknya handphone stand itu.

    ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL fortunately my Iphone alarm works just fineย 

    #hidupapple #hidupios ๐Ÿคญ

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.