Audiophile

Comments

30 comments

  • Avatar
    IQBAL

    - tak susuai untuk gaming sebab ada delay (dalam 1 saat) 

    Sebab gaming or untuk discord sesuai untuk wireless low latency, contoh product yang sesuai macam ni 

    Memang takkan suara delay 🥶 

    Saya kena kumpul lagi Gift dari Yoodo untuk beli yang ni.. (Kena kekal active 😡)  

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Iklan kejap untuk sesiapa nak add saya ❤ 

    51800440645 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Overall, Moondrop Space Travel ni sangat memuaskan ❤ bunyi macam wire earphone tapi lagi sedap ❤. Dengan harga yang 🥰 ada ANC ❤ sangat berbaloi. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Alhamdulillah... Glad you enjoy your wireless earbuds 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Tak sabar saya nak dengar suara Suzaidee ❤😔

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Delay masa gaming memang boleh potong 😆. Problem ni lebih kepada Android. Tak salah saya sebab codec. Dulu saya guna app yang boleh tukar codec untuk minimize delay. Tapi sekarang saya pakai Sony earbuds. Tiada masalah 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Delay ni kalau layan PUBG memang ketara

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya jumpa ni kat setting Android 

    Saya pon tak faham apa benda ni.. Jadi saya google.. 

    Saya terjumpa info tentang Bluetooth Map sebab saya teringat yang Suzaidee guna untuk kereta 

    Saya baru tahu info dua fungsi ni 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ahhhhh saya baru tahu tentang AAC & LDAC 🥶 

     

    Saya punya AAC tu sebab untuk LDAC grey out 😭 

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    enjoyyyy ur new wireless earbuds iqbal :D

    0
    Comment actions Permalink
  • 1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Boleh test ASMR dengan video ini. Hehehe...

    https://www.youtube.com/watch?v=5riCDja0VfI

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saya nak try earclip nanti

    1
    Comment actions Permalink
  • Tahniah iqbal tercapai cita2 untuk memiliki antara erbud terbaik.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    ok je earclip ni.. tkut x selesa

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya dah cuba dengan wire takde delay 

    Dengan space travel ada 1 saat 😔 SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Cari yang tak delay Aslam.. 

    Sebab nanti selesa Aslam gaming 

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Terima kasih Azrul.. 

    Disebabkan comment Azrul. Harini saya rasa sangat terbaik. Semalam hanya terbaik tetapi harini saya lebih sangat terbaik. 😔

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    kalau esok pulak ?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tu sebab saya dah malas nak beli earbuds yang murah murah atau yang tak boleh test kat shopee. Sorry, daripada membazir, lebih baik beli yang boleh test kat kedai.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Takpun cari kat YouTube kalau ada reviewer buat latency test, terutamanya kat bahagian gaming.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    sorry saya bukan nak spam thread ni. Nak test latency satu lagi bukan kat gaming je. Saya pernah kena, tengok youtube pun ada latency... perghhh memang betul betul potong

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya baca rumors banyak kata yang sekarang ni untuk wireless memang tak wujud lagi no latency macam wired.
    Nak cari yang quality memang susah. Ada pon yang saya share dekat atas tu brand Anker. Untuk Space travel ni yang win, bass, ANC and cantik (cantik tu penting, cantik itu adalah segalanya). Ok la. Saya try & error. 😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Untuk gaming bagus pakai headphone.tws ni layan lagu tecno ok la

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    paakai je headphone dapat masa yoodo community haritu punya :D

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tu sebab ramai pro gamers masih guna wired headphones.
    Tapi Alhamdulillah saya buat masa ni pakai sony ok lagi

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk pengguna iPhone, masalah ni pun kurang sebab audio codec iOS berlainan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya pakai wired bila gaming.. Untuk lagu and call guna wireless 😔 ada gaya sikit.. Off call usik telinga.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Sama la kita Iqbal. Kalau saya tengah jogging, driving, commute, pakai wireless paling senang 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.