Selamat hari raya

Comments

13 comments

  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    selamat hari raya genk...0-0.. esok dah habis pkp mkn siang

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Insya'Allah kita tunggu cerapan anak bulan malam ni dan pengumuman tarikh rasmi dari PMBRR, cuma kita dapat agak kemungkinan esok atau lusa hari Khamis.. kalau jatuh pada hari Khamis Alhamdulillah, rezeki Malaysia genap 30 hari Ramadan.

    Seperti di Arab Saudi dijangka hari Selasa jatuh raya, tapi cerapan anak bulan tidak kelihatan, semalam diteruskan Tarawih dan hari ni genap 30 hari Ramadan untuk mereka.. jadi esok hari Rabu Arab Saudi menyambut hari raya Aidilfitri.

    Saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin buat Amirul & keluarga.. semoga kita semua menyambut bulan Syawal yang mulia nanti dengan penuh gembira.. Aamiin 

    Nak ketupat !! :D

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    kan aslam.. amirul pos dekat kita😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI alhamdulilah. WELCOME BACKKKK!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL gambar je ke???? 🤭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Selamat hari raya.

    Siapa ada buat open house?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Selamat Hari Raya, semoga syawal ini penuh dengan keceriaan. 🌙😁

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    open house yoodo xda ka😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Gambar aja la pembuka selera, wakakkaka, nk pos nnty takut xsmpai courier dh habis kn😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Selamat Hari Raya ya.

    0
    Comment actions Permalink
  • Bunga api time😁

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Cantik percikan bunga api tu mirul..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL

    Test dengan infinix GT 10 pro nice juga gambar2 malam, pkul12 pun masih boleh nmpk terang dengan super night mod mmang padu untuk smartphone harga budget😅

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.