Bazar Ramadan 2024

Comments

31 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Harga barang di Bazar Ramadan bagi saya tengok pada kawasan. Tapi purata semua harga boleh dikatakan berpatutan. Kawasan saya, murtabak RM6. Kuih muih yang lain ikut harga terkini.
    Tapi kalau pergi bazar kat TTDI, standby RM50 ya... Mungkin Azie boleh mengesahkannya 😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    apa je yang boleh dapat rm50 tu ? hehe untuk makan sorang atau kongsi bersama keluarga

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ye Faris... Bazar Ramadan TTDI untuk golongan kayangan. Kalau pergi lambat, boleh jadi sesak. Ada kariah kat tempat saya dapat tapak berniaga kat sana. Katanya, memang boleh buat duit kat situ 🤑

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    rata2 bajet mmg kena rm50 keatas😂😆..brg mkin naik

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    jangan terlebih beli pulak.. nanti membazir ~

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM ya betul! HAHAHAH! Bazaar TTDI ni utk golongan T20 🤭 but but this year is not as bad as last years. Last years price was crazzzyyyyyyyyyy 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Contoh mcm kat bazaar TTI ada kambing golek, plus side dishes (can choose 2) side dishes ada pasta, nasi, mee, ramen, mash potato etc. Portion puas hati. Rasa pun I like! harga is RM20 

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM try lahhhh

    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA 

    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    boleh tahan jugak yer haga kat situ haha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA harus lah... kawasan ni kawasan kayangan 🤭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Azie, InsyaAllah kalau ada masa saya kesana. Mana la tahu jumpa zidane and the crew. Ada chance kena interview ☺

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Cuba tgk ni. haha. ada org complain bazaar TTDI mahal. tp saya x setuju sgt dia dia! MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA https://www.instagram.com/p/C4xW-YixDk8/

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    hahah betul mahal kata dia burger saja dah rm16... adeii cekek darah

    1
    Comment actions Permalink
  • Sehingga ke hari ini saya masih tidak berkesempatan mengunjungi bazram.bila buka medsos pelbagai naratif dan pendapat dari netizen tentang juadah dan harga makanan pada tahun ni.apapun tepuk dada tanya iqbal

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    kenapa tanya iqbal pulak . hahaha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Kampong oppa masih ada kuih muih rm1-2 lagi. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    murah.. berapa ketul tu oppa ?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    5 biji rm2, ada juga 2-3 biji rm1

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    murah tuu.. dapat berjimat jgk.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    sudah bertahun saya tak membeli di baazar. Saya nak buat rekod 😎 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Apa kriteria kalau korang pergi Baazar ni... untuk saya
    - Kalau tak masak
    - Harga berpatutan
    - Parking senang
    - Kualiti Makanan ok
    - Baazar tak boleh yang pack gila, nanti kurang pahala saya gesel gesel 😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya dulu pergi sebab nak cari air tebu. Tapi sekarang dah kurang yang berkualiti 😔 dorang dah tambah air gula. Susah nak cari yang pure tebu hitam.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    iqbal masak je ke kat rumah ?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya beli.. macam domino ada promotion.. Saya beli sampai tahan seminggu. Minggu depan saya repeat balik. Tahun ni panas lain macam, badan saya kurang air 🥵🥵 saya malas masak. Haha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM ada ke bazaar yg parking senang and tak ramai org? 😬

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    WONG MENG JIAN MURAH SGT TU OMG! Ni kat Perlis ke Oppa?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    wow makan dominos ye berbuka . 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Level bangsawan tekak mana sesuai makan nasi 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Azie, ada je. Kat rumah saya ni kawasan masjid buat baazar Ramadan. Parking tak la susah sangat

    0
    Comment actions Permalink
  • Sesekali berbuka fast food ok la.mlm tetap cari nasik🥲

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Nasi lamb shank chef Ammar ke Azrul 😝

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.