Comments

19 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    saya start dulu la ye... saya tahun Nagaย 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    boleh ikut carta ni guys...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya tahun Rimau ๐Ÿ˜ž tahun ni Rimau yang single kurang luck for loving loving ๐Ÿ˜žย 

    Element juga main peranan guys ๐Ÿš€๐Ÿš€ย  api, bumi, besi atau air ๐Ÿ’ฆย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Tahun ni tahun Suzaidee ๐Ÿ˜ฎ Naga ๐Ÿ˜ฎย 

    ย 

    jangan malu malu nak hulur angpao dekat saya nanti bang ๐Ÿ˜ž saya janji waktu salam nanti saya salam cekupย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    yeahhh this is my year ๐Ÿคฉ

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    salam cekup tu yang bahaya... ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Salam cekup dua belah tangan ๐Ÿ˜ญย 

    Tahun ni tahun naga, rasa rasa kalau abg main balik MLBB mesti abg naik jadi mythic kan? saya yakin luck berpihak pada abg. Yes! Apa kata kita cuba 5 game dulu? Kan coach? Ok tak coach?ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    5 game sikit sangat. saya rasa rasa kita cuba naik sampai Lagend 1 dulu? Mesti best punya. Yes! Best punya.ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    saya tahun kuda๐Ÿ˜†1990

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR LIANI BINTI SUHAIMI

    Huish tahun harimau ea wahh

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    wahhh pelbagai ni... ๐Ÿ‘๐Ÿป
    Harap ada kawan kawan chinese yang response. Tapi sekarang mesti diorang tengah sibuk... persediaan makan besar bersama keluarga...ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG
    ้พ™ไบ‰่™Žๆ–— harimau suka lawan dengan naga
    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya perasan juga Ong. pujukan saya tak diterima oleh Suzaidee.. Takpe saya tak give up. ๐Ÿ˜ž

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Oppa juga Tiger ๐Ÿฏ
    (aka Hari-hari Mau)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    lain macam tu Oppa ๐Ÿ˜†
    Wah... you geng dengan Iqbal ๐Ÿ‘๐Ÿป

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Wandy, Tahun Kuda ni orang yang kuat kerja, penuh dengan tenaga ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saya tahun ๐Ÿฐ

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Rabbit? Rabbit tahun lepaskan? ๐Ÿ˜ฎ

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    rasa macam harimau ini mau makan rabbit , tapi tak dapat tangkap

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.