Suggestion: Yoodo 5G Home Broadband

Comments

44 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yoodo dah ok... Tak payah backup๐Ÿ’ช๐Ÿป

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Balik la ke topic asal... awat promote lagi line lain ni... korang dapat rewards kat sana juga ke?

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Terpulang pandangan masing2.bagi sy pulak community yoodo ni saya akan cuba cerita tentang yoodo sahaja.pasal telco lain mungkin sy boleh ke grup sebelah๐Ÿ˜„

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager
    chup, post ni initially was a suggestion for a Yoodo broadband kan... kita remain the purpose of this post as a wish list for Yoodo to have its own broadband in the future. sesiapa yg sokong idea broadband ni boleh upvote atau comment "setuju" kat thread ni. sekiannn terima kasih daun keladi ๐Ÿ˜Š ( saya sokong idea ni!) ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ


    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Amirul, that's the spirit ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
    Thanks Azie ๐Ÿ˜Š

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    ๐Ÿ˜†.. kann.. jom la pindah sini...haha.. xpa..plan sabah x lock..boleh try.. sapa nak try.. ada bot untuk cuba...
    boleh beli sim hotlink prepaid untuk cuba... murah..rm20 ja... leh try.. sapa yg ada 5g modem or fone 5g....
    https://t.me/panaslinkbot?start=ref39513477

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Apa ni apa ni Umobile, maxis... ๐Ÿ˜ฌ

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    ni kalau level dapat product endorsement, boleh kena tarik balik endorsement ๐Ÿ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Yang penting yoodo telco paling terbaikk ๐Ÿ’–
    Best telco pernah sy guna ๐Ÿซฐ๐Ÿป๐Ÿซฐ๐Ÿป

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager
    Yoodo + Yoodo ย = ๐Ÿซถ๐Ÿผ
    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya sokong idea ni ๐Ÿ˜žย 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL

    Yoodo is still number 1 in the house, but for the broadband or modem other telco, kalau 1 hari nnty yoodo pun bt untuk plan broadband atau modem, why not choice yoodo ๐Ÿ˜...

    ย 

    Other telco is other telco, but yoodo still yoodo till now, done register new mmbers join yoodo๐Ÿ˜

    2
    Comment actions Permalink
  • Yoodo always the first telco for me coz daily using n kerja mmang mngunakan data sepanjang hari, kerja yg melibatkan internet mmang kne ad backup line, use portable modem sesuai sngt, tnggu yoodo lunch new plan broadband baru syok๐Ÿ˜

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Actually oppa rasa kalau nak komen telco lain, boleh je tapi hang and share terus ๐Ÿ˜‚

    Contoh telco U, telco M etc...
    Untuk reference bagi pihak yoodo.

    P/s: tak best kalau asyik nampak nama telco lain dalam Yoodo Community kan. Just 2cents

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Setuju oppa...

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Throttle speed ke 4G... I like ๐Ÿ‘๐Ÿป

    1
    Comment actions Permalink
  • Agree, +1

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    sokong2๐Ÿ‘๐Ÿ˜†๐Ÿฅฐ

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ADI INDRAPUTRA BINKARIZAMAN

    Sokong 100%

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Sokong.

    Oppa nak host Airbnb?

    ย 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WAN MOHD ANNUARBIN WAN JAAFAR

    bagus juga tu, offer utk fight umo home, fup 1tb harga marhaen. ramai port-in ke yoodo nanti.

    ย 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Sangat menarik.harap pihak Yoodo dapat pertimbangkqn permintaan kami๐Ÿ˜

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ROSLI ISMAIL

    Sokong!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    saya pun pakai tu.. backup line๐Ÿ˜†.. kuat jimat...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    wife saya pakai nie..backup line๐Ÿ˜†

    yoodo mmg tetap guna.. kena ada backup line....

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    oh wandy tahu juga eh hahah. kita geng.ย 
    saya sudah racun SUZAIDEE BIN MOHD SHOM. tapi dia tak termakan kot lol

    Umobile tak bagus hanya boleh guna di Borneo. Hotlink boleh pakai seluruh Malaysia

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    untung la org borneo huhu~

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Amaran... Anda dilarang mengiklankan produk telco lain dalam laman community Yoodo ๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Yoodo tetap terbaik๐Ÿ˜๐Ÿ‘

    1
    Comment actions Permalink
  • Yoodo is the first telco, second telco tu xkesah mne2 pun asalkan boleh jd kn backup masa tengah breakdown, sy dh 3 hari kne masuk hari ni kawasan sy yoodo tengh down main game selalu merah ping, ad la backup uhome untuk gaming dan untuk tonton tv , hahahahah, uhome masuk modem sesuai tapi wandy racun maxis ni๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.