Suggestion: Yoodo 5G Home Broadband

Comments

44 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Throttle speed ke 4G... I like 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Agree, +1

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    sokong2👍😆🥰

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ADI INDRAPUTRA BINKARIZAMAN

    Sokong 100%

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Sokong.

    Oppa nak host Airbnb?

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WAN MOHD ANNUARBIN WAN JAAFAR

    bagus juga tu, offer utk fight umo home, fup 1tb harga marhaen. ramai port-in ke yoodo nanti.

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Sangat menarik.harap pihak Yoodo dapat pertimbangkqn permintaan kami😁

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ROSLI ISMAIL

    Sokong!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    jumpa something wow just now!



    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    saya pun pakai tu.. backup line😆.. kuat jimat...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    wife saya pakai nie..backup line😆

    yoodo mmg tetap guna.. kena ada backup line....

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    oh wandy tahu juga eh hahah. kita geng. 
    saya sudah racun SUZAIDEE BIN MOHD SHOM. tapi dia tak termakan kot lol

    Umobile tak bagus hanya boleh guna di Borneo. Hotlink boleh pakai seluruh Malaysia

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    5g diorg best sbb harga murah cuma..coverage msih x bnyk support... btl..umobile lock location... maxis sbh x lock..👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    maxis sarawak lock location ke?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    untung la org borneo huhu~

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    😆.. kann.. jom la pindah sini...haha.. xpa..plan sabah x lock..boleh try.. sapa nak try.. ada bot untuk cuba...
    boleh beli sim hotlink prepaid untuk cuba... murah..rm20 ja... leh try.. sapa yg ada 5g modem or fone 5g....
    https://t.me/panaslinkbot?start=ref39513477

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Amaran... Anda dilarang mengiklankan produk telco lain dalam laman community Yoodo 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Apa ni apa ni Umobile, maxis... 😬

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    haha.kita org share backup line😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yoodo dah ok... Tak payah backup💪🏻

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Yoodo tetap terbaik😁👍

    1
    Comment actions Permalink
  • Yoodo is the first telco, second telco tu xkesah mne2 pun asalkan boleh jd kn backup masa tengah breakdown, sy dh 3 hari kne masuk hari ni kawasan sy yoodo tengh down main game selalu merah ping, ad la backup uhome untuk gaming dan untuk tonton tv , hahahahah, uhome masuk modem sesuai tapi wandy racun maxis ni🤣🤣🤣

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    😆.. kalau unifi murah . dah msuk fibre kann😁

    0
    Comment actions Permalink
  • Betul tu wandy, 2k24 ni klau boleh berjimat kita cuba berjimat😄

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    ni kalau level dapat product endorsement, boleh kena tarik balik endorsement 😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Balik la ke topic asal... awat promote lagi line lain ni... korang dapat rewards kat sana juga ke?

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    rewards nya adalah backup line.. .. 😆 ...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    If yoodo need backup line does this mean yoodo line is very poor? Meaning that we must pay 2 Telko but the backup line is more important? Which one is the backup at this point? Yoodo or? Confusing bro. 

    If use the word  "second line for promotion use". more subtle then meaning that "Yoodo is must have backup line" 

    I dunno man. We are old enough to know different between words, right or wrong. must do or must not. The points is you guys are Veteran in this community but this is very confusing. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    part apa yg confius tu.😆.. mcm aku punya skop kerja.. mmg total 100% internet .. depend area.. ada yoodo x berapa nak ok..sbb celcom tower ada masalah.. so connect other line untuk sbagai backup.. pasal promoted other telco.. just pandangan. .. terpulang sapa2 nak pakai apa2 line.. pasal promote yoodo ..mcm saya still kaw2 promoted.. kasi org pakai.. selagi yoodo msih beroperasi..😆..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Terpulang pandangan masing2.bagi sy pulak community yoodo ni saya akan cuba cerita tentang yoodo sahaja.pasal telco lain mungkin sy boleh ke grup sebelah😄

    3
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.