Comments

23 comments

  • Avatar
    IQBAL

    Serious aa?? Aigoooo.. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Padu Azrull padu 💪💪

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    semua dah daftar ke ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    sampai ke sini perbincangan PADU ni IQBAL 😬

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA saya sudah!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    tak faham... kenapa rush rakyat untuk register dengan ayat nanti orang lain register guna ID kita. So, system tak secure ke?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    gila sistem ni... Dengan bangganya Ong Kian Ming sendiri test vulnerability. So, apa guna launch system macam ni yang separuh masak dari segi security... 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Sama kita cikgu.. Sep sikitt ヾ⁠(⁠・⁠ω⁠・⁠*⁠)⁠ノ

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Haa haa abg Suzaidee kita dah bersuara.. Abis kau Gomen. HIDUP SUZAIDEE!! 🚀 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Wah.. sistem x kuat lagi

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Setuju dengan dee..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    No rush. Wait first.

    A lot of bugs to be fixed.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Siapa sudah register?? i nak support tapi tak dapat OTP.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya malas betul tengok sistem macam ni. Sorry to say, ko rush orang untuk register lepas tu buat statement macam tu. I'm not into politics and wonder who is this Ong Kian Ming. But pls correct me if I'm wrong, I thinks he's in the party that represent Unity Government isn't? Therefore are they not talking to each other instead of correcting one another in public 🤦‍♂️. Hebat, memang padu negaraku 👏🏻👏🏻👏🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Dorang nak elok kan sikit sikit. Web dorang tu. Ada Web Dev PUDU aktif dekat twitter/X untuk jika ada masalah terus dorang repair coding. Ini macam BETA tester 🥶 gilaa oo hahahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sea Chooi, saya sudah register 😎 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Kan dee.. buka facebook tiba² ramai orang kelamkabut pasal PADU ni.. yang kita tidak dapat info pun sebelum ni, atau terlepas pandang?.. tapi rata rata saya jumpa pun tertanya-tanya apa itu PADU 😆 sama macam saya yang tidah tahu menahu langsung 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Boleh baca kat page pendakwah teknologi pasal padu ni.banyak lagi kelemahan tentang security

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    dah buat..cuma blom updated kan detail

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    padu katanya utk bantuan2 kerajaan nak bagi lps ni.. siapa dah isi lbh sng katanya

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.