PEMENANG! Comment dan menang! New Year 2024 Countdown

Comments

53 comments

  • Avatar
    BEH TONG YU

    Countdown 2024. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR LIANI BINTI SUHAIMI

    Not in plan lg nk buat apa.. Tp rasa layan live paranormal kot malam new year. X pon layan lagu lagu galau di malam new year 🤣🤣

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Nak keluar tapi takut kena covid.. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Lepak Zoo ok juga, kira countdown dengan Panda 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    5 minnit je setiap satu sesi.. Kena countdown betul betul tu.. Takut terlambat 1 minit.. Termenung tengok panda🐼

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR LIANI BINTI SUHAIMI

    Nasib ckp tgk dgn panda kalau tgk dgn oyen rasa hilang dh countdown tu 🤣🤣

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR LIANI BINTI SUHAIMI

    Tp kan kalau yg tengah membuang tu dia countdown jgk kn know know dh tahun baru

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    31-12-2023

     

    12 31 23

     

    123 123

     

    What would you like to do on this beautiful date?

     

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Bal, selamat countdown di metaverse...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Duduk rmh stanby mknanan.. tgk movie...haha..jam 11.59 jgn msuk tandas nnti tahun depan keluar,,😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CARMEN FOONG

    Ye takut gi tempat crowded nanti kena COVID

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    CARMEN FOONG betul tu. better be safe than sorry walaupun covid ni dh jd mcm flu biasa it can still be dangerous. kalau kluar semua pun mahal time new year eve 😬

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    tak ada plan lagi nak kemana lagi.. batuk2 pulak

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    stay rmh ja. tgk di youtube dan facebook😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Take care Faris... 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CARMEN FOONG

    Yoodo buat live party untuk subs ler 🤣

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    CARMEN FOONG next month la kita buat online party. haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA ala siannye.... better duk rumah. skang ni pun tgh musim. duk rumah layan movie pastu order pizzaa....terbaikkkk hahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Btw guys, KLCC cancelled fireworks this year No annual party @KLCC  

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CARMEN FOONG

    Let's us party je...macam mane buat ye

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    thank you suzaidee & cikgu ;D

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    hujung tahun ni byk org buat ambang tahun baru.. ni sy bagi siapa yang terdekat boleh pergi :D

    kat melaka meriah ada banyak artis popular :D

     

    kat perak pun banyak artis ;)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    di sibu 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Wow Abg Anuar Zain Ada kat melaka 😍😍😍😍😍😍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Dia dah level atok 👴 dah minggu depan 😔 #ZamanAbgDahHabis
    Hahahahahahaahah

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Iqbal pendengki #sistakkisah #abgtetapabg #anuarzainforever 🤭😍🫶🏼

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    HAHAHAHAHAAH

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    hahaha iqbal kene downvote

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR LIANI BINTI SUHAIMI

    Tapi kan rambut abg anuar love sgt kan cikgu

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Those in PG can go here..

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.