Comments

12 comments

  • Avatar
    IQBAL

    All of these because of Weed? Damn. korean needs to chill. 

    Saya peminat pelakon ni. Banyak cerita dia saya save. 😭 sedih oo.. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Maafkan saya mungkin ayat saya disilap tafsir, maksud saya ni semua salah peminat korea yang obsesif 🥶member ambil ganja.. Dia dah sampai Hollywood kan. Faham faham jela. Korang nak hidup macam Hollywood tapi culture dorang korang taknak? Silap aa. Jika nak dipanjangkan cerita, kesalahan dia bukannya macam kesalahan Michel Jackson 🥶 peminat korea ni sakit oo.. Artist tu tak boleh kahwin.. Buat tu salah buat ini salah jadi manusia pon salah 😶‍🌫 sampai Artist tu bunuh diri. 😔

    Cancel culture to the finest = Korean 💪 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    🥺 sedih bila dh jd mcm ni. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya follow dia masa cerita My Ajusshi... minat betul kombinasi dia dengan IU masa tu... Sedih dengar berita ni 😭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Bagi saya dia ni Grade A list actor.. Kalau ada muka dia kat poster. Memang wajib cuba. Sayangnya karya dia sudah terhenti di sini 😔

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    yup... dia bagi sata grade A and also underrated 😭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Suzaidee, dah cuba yang ni? Dia dalam ni 💪 gilaa strong

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    belum lagi... nanti saya cari

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    RIP..

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    rip

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    kasian anak bini...adeh2

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.