Comments

7 comments

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Respon mengenai apa tu ? SHAH RIZAL BINAWANG KANTN

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAH RIZAL BINAWANG KANTN

    Nak report pasal dah buat bayaran melalui maybank2u untuk pakej rm35 tp line sekarang x boleh guna.. transaction successful dah tolak dekat akaun maybank2u

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Yang tolak RM35 tu sebenarnya untuk topup wallet Yoodo saja..

    Caranya macam ni.

    setelah masuk nilai RM35 yang ditolak dari M2U dan dimasukkan ke wallet Yoodo (icon dompet), tuan kena buat langganan dari butang "Activate now" > nanti dia akan bawa tuan masuk ke bahagian pilih plan > cari pakej RM35 tu semula dan teruskan proses sehingga pembayaran > nanti dia akan tolak duit dalam wallet Yoodo yang kita isi dari Maybank2u sebelumnya 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Kena beli plan dulu. boleh check wallet yoodo ada RM35 ka? 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Tengok kat wallet ada tak baki duit tu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    cuba screenshot dashboard..sng nak tlg check

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Hi SHAH RIZAL BINAWANG KANTN kalau boleh kongsikan screenshot dashboard app Yoodo supaya kami blh cuba selesaikan bersama 😊

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.