Pelan Unlimited Baharu

Comments

10 comments

  • Avatar
    BEH TONG YU

    Terima kasih MUHAMMAD HAZIRIE BINABDUL RAHIM atas cadangan anda. Pihak Yoodo akan mempertimbangkan cadangan ini selagi ada permintaan daripada pihak user.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    vote +1.. coming soon mungkin ada..jom vote ramai2.. sblom nie kita org ada buat cadangan ini.. just tggu approve dari pihak yoodo sendiri lagi... apa2 pun jom kasi up lagi cadangan ini

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AKASHAH BIN OSMAN

    Setuju. Mungkin boleh jugak selain customise data plan, boleh customise speed yang kita nak utk unlimited

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Cadangan yang baik.saya pasti ramai yang menanti pelan terbaru ini jadi kenyataan

    0
    Comment actions Permalink
  • +1 , sy setuju dengan cadangan tuan, terima kasib atas cadangan tersebut, kita tnggu keputusam selanjutnya dr pihak yoodo😊

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Setuju juga. +1

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZLAN BINZAINAL ABIDIN
    pengguna setia yoodo,memandangkan 5G dah hampir meluas saya cadangkan plan unlimited 18mbps & call..x perlu nak letak minit2 tu semua lagi dah..cadangan harga pelan ialah rm30 sebulan..
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MARZLAN BIN CHE OMAR

    Yoodo , saya guna yoodo dari zaman belum ada unlimited lagi , sampai dah ada unlimited skrng , tp pertimbangkan semula apa yg customer dpat sekarang memandangkan banyak pesaing2 dah mula ke depan ..

    Saya bandingkan telco prepaid yes RM30 dan Unlimited yoodo RM43 :-
    1) Yes - 7mbps unlimited 4g
    Yoodo - 6mbps unlimited 4g

    2) Yes - unlimited 5g xda speed limit ( boleh guna lebih 1000mbps
    Yoodo - tiada 5g untuk plan unlimited

    3) Yes - unlimited panggilan telefon ke semua rangkaian
    Yoodo- 100minit panggilan percuma

    4) yes - 12gb hotspot
    Yoodo - 6gb hotspot

    5) yoodo ada bagi roaming 2gb , sepanjang saya bersama yoodo x pernah sekali pn saya gunakan data roaming saya , jadi boleh ja dibuang dan ditambah baik dengan data2 lebih baik , rasa x ramai yg gunakan roaming ni .. dan yg perlukan roaming boleh letakkan 1 harga berbaloi untuk add-on

    Harap yoodo pandang serious benda ni , memandangkan pesaing2 lain dah ke depan ..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Terima kasih atas cadangan marzlan👍🏻

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.