Comments

12 comments

  • Avatar
    IQBAL

    Woow.. Best game ni ๐Ÿ˜ฎย 

    *tekan semua button* *lupakan segalanya* ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Žย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Game lejen ni.masuk syiling 20sen๐Ÿ˜

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Game ni pakai arcade stick baru syok..ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    takde untuk Switch... Boooooo

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahahahahahaha Ambassador Nintendo dah sampai.ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tahu la graphic kami memang kelaut ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Best main game Pac-Man dengan Mario? Bang? Hahahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ok juga layan game Mario... Layan dengan anak anak buah ๐Ÿ‘๐Ÿป
    Sekali sekala layan cozy game dengan anak secara online...ย 
    Family moment... Ni selling point Nintendo yang game makers lain sampai sekarang tak boleh breakthrough ๐Ÿ‘๐Ÿปย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Best Mario.. kepingin main Mario Wonder.. kat Xbox tiada satu pun game Mario, memang exclusive untuk Switch saja

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    yup Aslam... semua console makers mesti akan ada exclusive game. Ni antara cara mereka kekalkan gamers setia dengan platform mereka. Bukan tu saja, sekarang dah ada juga online membership, DLC dan lain lain lagi.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saya dah download 2 hari lepas.. malam ni baru ada kelapangan main... Insya'Allah nanti saya test, review sedikit, & share short clips

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    game tumbuk2 hehe.. selalu main kt pc je

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.