Gaming Wrap-Up 2023

Comments

42 comments

  • Avatar
    Yoodo Bob

    Maaf tumpang menyelit wahai yoodorians. Harap tak judge saya sebab main the sims


    Arigatล

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    Saya pun sama Bob.. main the sims ๐Ÿ™ˆ Check out my Steam Year In Reviewย 

    ย 

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    ni wrapped Xbox saya tahun ni ๐Ÿ˜Žย 

    ย 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    I wanna share my achievement this year playing mlbb. Ive been playing since 2017 and my goal is to win in a tournament. Last sunday saya masuk KBS myladies negeri Sarawak and i did it! My squad won a third place ๐Ÿฅ‰ im so happy i finally got to join in tournament. All my game night are worth it!

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal, yes set dalam kepala wish list. InsyaAllah jadi kenyataan ๐Ÿ‘๐Ÿป.
    Ani, boleh la layan kitorang kat land of dawn. Nak juga saya merasa level Mythic. Iqbal selalu kondem saya lopek walaupun level dia pun tak tinggi mana ๐Ÿ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    betul Amirul... kita ucapkan Tahniah untuk Ani & Juwanda Flowers team kerana kejayaan dalam tournament, semoga mengorak langkah lebih jauh & mendapat pencapaian terbaik dalam arena e-Sports ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    DENJAYNAVEER-ASLAM-BIN-TANJUI: Thank you! MPL here i come! InshaAllah hehehe..

    MUHAMMAD-AMIRUL-SYAZWANBIN-MOHAMED-REZAL:

    Boleh dm manager. Saya dah share dlm group ws. Team Juwanda Flowers baru lagi. Tapi kami cuba untuk smp ke arena MPL inshaAllah ๐Ÿซก

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Yoodo Support

    Sape kaki dota jom #dotaforlife

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Takpe faris.. manatau rezeki menang PS5 dengan Yoodo nanti ๐Ÿค—

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Minta iphone.. Dapat *ehem* infini..

    Kalau kita mintak Ps5 mungkin dapat *ehem* nintendo

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Alhamdulillah... Congrats... ๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    Yoodo boleh consider untuk sponsor ni ๐Ÿ‘๐Ÿป

    1
    Comment actions Permalink
  • Hai ani, let play together, mne tahu boleh join squad lg๐Ÿ˜ , ad masa boleh la kita on sekali untuk training ke atau sebagai nya, banyak event2 menanti kita di yoodo community ni, boleh stay tuned, klau nk join mne2 tournament pun xde masalah, sy boleh request kn klau squad awk nk join๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya dah naik level.. GrandMaster 1 ๐Ÿ˜Ž please please mohon jangan suruh saya carry team lagi..

    HAHAAHAHAHAHAHAHAHA

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    ok... saya percaya ๐Ÿ‘๐Ÿป
    Teruskan usaha... road to mythic. Boleh buat team dengan community Yoodo

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ni geng geng yang potensi boleh jadi coach.. saya dah tag ๐Ÿ˜ญย 

    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK MUHAMMAD ARIF BIN YUSRI MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya layan Sims gak.. Family saya sampai ada cucu dah ๐Ÿ˜ญ

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    Hahaha game dari zaman skolah ni takkan boleh ku lupakan

    1
    Comment actions Permalink
  • Ouhhh ani dr juwanda esport ke๐Ÿ˜† , rules untuk jd coach boleh tahu x? Mne tahu sy boleh apply untuk jd coach๐Ÿคฃ

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Thank share Yoodo Bob , ANI FADHLIAH BINTI ARRIFย  ย apapun title game or platforms, kita Happy gaming! ๐Ÿ˜Ž

    1
    Comment actions Permalink
  • Aslam, klau nk tau ANI FADHLIAH BINTI ARRIF ni team power jgak๐Ÿ˜

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Pakar analysis ๐Ÿ˜ญ SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    alamak semua console sy tak ada

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    nice Aslam... Thanks for sharing ๐Ÿ‘๐Ÿป

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni saya punya pulak

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    tq aslam.. smoga jadi knyataan amin.ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Welcome dee & faris.. iqbal, nice gif ๐Ÿ˜Ž

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hi lagi semua ๐Ÿค—

    Steam Year In Review 2023 finally out, untuk PC gamers..

    Korang boleh wrap dalam link ni> https://store.steampowered.com/yearinreview/

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    mana yang lain ni... mungkin dalam Community Yoodo ramai layan mobile gaming. Lepas ni kena mintak Yoodo bagi PS5 ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Wrap spotify xde ke sape buat haha

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.