Gaming Wrap-Up 2023

Comments

42 comments

  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    alamak semua console sy tak ada

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Takpe faris.. manatau rezeki menang PS5 dengan Yoodo nanti πŸ€—

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    ni wrapped Xbox saya tahun ni 😎 

    Β 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    nice Aslam... Thanks for sharing πŸ‘πŸ»

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni saya punya pulak

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    tq aslam.. smoga jadi knyataan amin.Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Welcome dee & faris.. iqbal, nice gif 😎

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hi lagi semua πŸ€—

    Steam Year In Review 2023 finally out, untuk PC gamers..

    Korang boleh wrap dalam link ni> https://store.steampowered.com/yearinreview/

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    mana yang lain ni... mungkin dalam Community Yoodo ramai layan mobile gaming. Lepas ni kena mintak Yoodo bagi PS5 πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Minta iphone.. Dapat *ehem* infini..

    Kalau kita mintak Ps5 mungkin dapat *ehem* nintendo

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    I wanna share my achievement this year playing mlbb. Ive been playing since 2017 and my goal is to win in a tournament. Last sunday saya masuk KBS myladies negeri Sarawak and i did it! My squad won a third place πŸ₯‰ im so happy i finally got to join in tournament. All my game night are worth it!

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Alhamdulillah... Congrats... πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»πŸ‘πŸ»
    Yoodo boleh consider untuk sponsor ni πŸ‘πŸ»

    1
    Comment actions Permalink
  • Hai ani, let play together, mne tahu boleh join squad lg😁 , ad masa boleh la kita on sekali untuk training ke atau sebagai nya, banyak event2 menanti kita di yoodo community ni, boleh stay tuned, klau nk join mne2 tournament pun xde masalah, sy boleh request kn klau squad awk nk joinπŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal, yes set dalam kepala wish list. InsyaAllah jadi kenyataan πŸ‘πŸ».
    Ani, boleh la layan kitorang kat land of dawn. Nak juga saya merasa level Mythic. Iqbal selalu kondem saya lopek walaupun level dia pun tak tinggi mana πŸ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya dah naik level.. GrandMaster 1 😎 please please mohon jangan suruh saya carry team lagi..

    HAHAAHAHAHAHAHAHAHA

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Wrap spotify xde ke sape buat haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Faris, mungkin ramai segan nak share playlist πŸ˜†
    Iqbal, kalo advanced server jangan cerita kat sini πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Server Ori.. Server Ori 😭 HAAHAHHAHAHAHA

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    ok... saya percaya πŸ‘πŸ»
    Teruskan usaha... road to mythic. Boleh buat team dengan community Yoodo

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    Hi amirul.. tapi sy squad ladies la 🀣 kitorg tgh cari coach 28 tahun ke atas kalau ada yg suka menganalisis game boleh rojer2

    Β 

    suzaidee, boleh2. Season depan kita push sama. Season ni nak habis dah. ID : 238845370 Dark Phoenix

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ni geng geng yang potensi boleh jadi coach.. saya dah tag 😭 

    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK MUHAMMAD ARIF BIN YUSRI MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    Wahh sila2.. squad under management don’t worry ada gaji

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Yoodo Bob

    Maaf tumpang menyelit wahai yoodorians. Harap tak judge saya sebab main the sims


    Arigatō

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ARIF BIN YUSRI

    coach pong x pnh merase mytic.mcm mne nk jadi coach🀣

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    Saya pun sama Bob.. main the sims πŸ™ˆ Check out my Steam Year In ReviewΒ 

    Β 

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya layan Sims gak.. Family saya sampai ada cucu dah 😭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ANI FADHLIAH BINTI ARRIF

    Hahaha game dari zaman skolah ni takkan boleh ku lupakan

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    betul jgk dee.. ramai segan share playlist haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    SIM πŸ‘πŸ»

    Ramai juga peminat...
    Yoodo Bob, layan je... as long you having funΒ 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.