Comments

12 comments

  • Avatar
    IQBAL

    Invest laa bang. Letak nama saya ❤️ 

    Kewujudan bank ni akan melahirkan orang tiba tiba jadi trader.. secara tiba tiba. Padahal pip pon tak tahu.

    On serius note, exclusive for only 20K people.. is really really exclusive. 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Menarik jugak ni bank tanpa branch.permulaan untuk 20k users kita tunggu dulu la batch ke 2😄

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal, ramai pakar trading... saya ni rakyat marhaen je... 
    Azrul, betul tu. Tengok dulu customer experience yang first 20k tu

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Masalah Digital Bank ni yang saya nampak satu je. Berapa efficient customer support. 
    Kalau setakat Ai yang jawab chat, kalau duit kena scam masak la. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Marhaen marhaen pon jaguar kat depan umah bawak gi pasar je 😔

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    memandai kau ni... 😆
    Oh dari link saya share tu, Bank ni janjikan 3% p.a. in daily interest

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FD ZAH HANI BINTISULAL IAN
    menarik. tapitak paham konsepnya. Apa beza dgn bank biasa
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Nah, not interested at all

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Hani, berbanding dengan conventional bank, Bank Digital takde outlet. Semua urusan via app
    Oppa, yup... konsep ni bukan untuk semua orang.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Macam yoodo. Digital Telko.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    ada bagus ke yang ni ?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Faris, yang bagusnya ia alternative pada pilihan pilihan bank yang ada di Malaysia

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.