Comments

17 comments

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Ada sebanyak 31 kategori, korang dah boleh start mengundi mulai sekarang geng.. hanya sign up saja dalam website The Game Award

    Antara kategori yang sangat menjadi tumpuan ialah kategori GOTY... semua pun game game hebat ni 💪🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Beberapa minit lagi siaran langsung event TGA 2023 dalam +/- jam 8:30am waktu Malaysia... 

    korang boleh tengok di website TGA atau YouTube ▶️ https://www.youtube.com/live/Zu2z5M4gmno?si=wEsIdJEMhaYVfxzs

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Dan kita ucapkan tahniah kepada 3 wakil Malaysia yang telah di nobatkan "Future Class 2023" dari TGA..

    Siapakah wakil-wakil Malaysia ini dan apa itu "Future Class 2023" ? boleh baca lanjut dalam artikel ni > https://gamersantai.com/the-game-awards-menobatkan-tiga-wakil-malaysia-untuk-future-class-2023/

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Berita baik buat fans GOW.. baru saja diumumkan PS4/PS5 akan dapat DLC percuma untuk God Of War - Ragnarok Valhalla 🤩 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Tiada tarikh spesifik diumumkan tetapi tahun depan 2024 Hellblade ll akan dilancarkan di dua platform utama Xbox & Steam dan ianya adalah salah satu ekslusif game untuk Xbox. Game yang sangat dinantikan ramai gamers ini akan masuk kedalam Gamepass (day one)... jadiiii, Jom sambung subscription XGPU tahun hadapan 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Perggg.. Untung ada xbox

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Awal arena mobile games seperti Angry bird, Temple Run, Cut the Rope, Doodle Jump, Fruit Ninja ialah antara beberapa contoh tajuk nostalgia.. pasti korang akan ingat yang satu ni iaitu "World Of Goo". Setelah 15 tahun berlalu kini mereka kembali dan muncul dalam world premier TGA dengan pengumuman game terbaru 'World Of Goo 2' pada tahun 2024 nanti. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    betul IQBAL tahun depan banyak tajuk AAA yang best akan datang 

    Ok. selain pada pengumuman games terbaru dalam TGA, kita kembali dengan anugerah anugerah.

    Beberapa anugerah tumpuan saya ialah;

    • Best Fighting Games - dimenangi oleh > Street Fighter 6
    • Best Action/Adventure Game - " > Zelda
    • Best Sport/Racing -" > Forza Motorsport

    *Banyak anugerah lain-lain yang telah diumumkan, namun setakat ini Baldur's Gate 3 telah mendominasi banyak anugerah.

    kita nantikan pengumuman paling utama anugerah GOTY sebentar lagi 😎

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Ok game ni kita nak tampilkan juga disini iaitu Black Myth Wukong.. bukan wukong masuk 10 cuci 30 ye 😆.. sebabnya sama seperti Hellblade, setelah bertahun² trailer, delay & sebagainya akhirnya diumumkan tarikh pelancaran.. at least mereka telah bagi tarikh yang jelas berbanding Hellblade yang masih sedikit samar

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Ok sekian beberapa game dari World Premier TGA tadi, banyak lagi game yang dipaparkan dan korang boleh siar ulang video event tadi.

    pengakhiran dari semuanya, Anugerah GOTY telah dimenangi oleh "Baldurs Gate 3".

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ala saya terlepas event ni. Thanks aslam fir the info. Share link video please.
    Yeaahhh Zelda ada dalam senarai pemenang 💪

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thanks Aslam 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Panjang gila event ni... Tengok separuh dulu 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya jumpa gambar ni.. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    thanks Iqbal... layan summary je 😆👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Sejarah pemenang² GOTY 2014-2023 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.