Weekly Community Rewards Challenge: 9 Nov 2023

Comments

44 comments

  • Avatar
    BEH TONG YU

    Cikgu is back. Grab KFC voucher ini.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Lets join!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Cepat.. let's join..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Join join jgn tak join...😊

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Nice... can start campaign who want to self-proclaimed as the unsung hero 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    We'll reward one stellar star each month!

    Apa kata buat yoodo buat badge untuk user dalam ni yang capai apa2 milestone atau target... boleh la masing2 aktif untuk kumpul badge... 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    kenapa line yoodo sy tak aktif?
    sy sudah daftar smua dan duit pun dh tolak dr bank tapi line xaktif

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Pakai no lama or baru?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    no baru

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    sepatut nya kalau no baru xda masalah kalau dah register ...first time guna?...or pernah ada guna..sbb tgk acc baru aktif hari ni kan?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    wah, KFC voucher .... 👍👍👍

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    sy bru je daftar minggu lepas tapi masih lg line xaktif

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Try livechat esok..untuk check apa masalah

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    sy sudah live chat wandy sudah 1mnggu sama juga tiada update apa2

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Cuba lagi livechat.. kalau Masih belom DPT jugak.. sent ticket.. nnti diorg Akan follow up

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Hi SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS saya dh create ticket for you utk bantu selesaikan masalah ni. Blh tlg utk ke live chat kami utk bantuan yg selanjutnye 

    Ikut contoh bwh utk cara cara hubungi live chat guna Yoodo app 

    Step 1 

    Step 2

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    sy sudah create ticket , dan sy juga sudah live chat beberapa kali tiada jawapan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    https://t.me/YoodoMY
    Siti Ada telegram .. join sana ..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Salam Siti, kalau line baru activation sepatutnya tiada masalah jika ID telah melalui proses verifikasi.
    Semasa live chat takde diorang jelaskan kenapa line tak aktif?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Takde ke yang nak puji saya😆

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya sokong cadangan MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    Suggestion saya,

    Yoodo can do.. check in reward, check in via app Yoodo in community page (in app only) weekly or monthly. Redeem prize can be adds on? Or voucher? 

    With this Yoodo user will open yoodo app daily 💲win win 

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya puji Azrul MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

     

    Handsome sungguh Azrul harini.. 😳 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    bila la dpt guna yoodo ni , lama sangat dh ni tunggu line aktif2 lg , duit dh tolak dalam acc

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Salam Siti, dah cuba contact Yoodo via live chat?
    Siti activate line baru atau transfer line lama dari telco lain ke Yoodo?
    Kalau line baru sepatutnya aktif serta merta. Apa apa pun cuba contact Yoodo live chat ya

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    dh bnyk kali live chat dan create ticket xde jawapan , jawapan sama saja , penat la macam ni sruh tunggu2 xdpt2 juga

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Ewh. Belom settle lagi.. diorg xda feedback kah?.. siti nie pernah pakai or first time pakai?.. apa error masa X leh aktif?..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    first time pakai , bnyk kali sudah live chat tiada jawapan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Haritu cuma daftar akaun Yoodo dan tolak duit dari bank masuk wallet Yoodo kan?.. tu kira belum aktif lagi, kena aktifkan SIM tu untuk membolehkan talian kita buat panggilan, data, atau SMS

    Ikut cara dibawah ni ⬇️ SITI RUSDIYANABINTI JIMATKHAMIS

    Masuk app Yoodo > Urus Talian > Aktifkan SIM > pilih SIM fizikal > masukkan nombor siri kad (ada dibelakang kad) > dan teruskan sehingga proses no. 5 (step dalam gambar screenshoot dibawah)

     

    Pada bahagian 5. "bayar" nanti dia akan tolak terus duit yang sis masukkan sebelum ni dari bank ke wallet Yoodo (icon wallet dalam app Yoodo). *Pastikan langganan plan yang dipilih pada step no.2 mencukupi dengan nilai dalam wallet Yoodo ya, kalau kurang boleh topup lagi wallet Yoodo.

    0
    Comment actions Permalink
  • hai siti , wassap sy 01156211944 untuk bantuan , terima kasih

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.