SILENT HILL: Ascension

Comments

4 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Aslam... Saya dah lama tak sentuh game ni. Dulu layan first version. Best layan waktu malam, sorang sorang 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Seram kan dee hahaha.. kalau ikut waktu ET pelancarannya bersamaan pada jam 9 pagi 1 November 2023 di Malaysia., banyak kita masa tu ada yang bekerja atau lain lain hal.. harap ada kesempatan la nanti..

    Info yang saya dapat setakat ni.. mereka bagi 1 episod sepanjang 40 min live multiplayer session event setiap hari dan episod baru hari hari kemudiannya, hanya live stream sekali sahaja dan dia tiada reset button. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    wow nampak best. nak register jgk lah

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Dah register faris?.. jom!

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.