Comments

28 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya star dulu la. Saya kenal Yoodo masa tu suka layan Movie kat Panggung. Iklan Yoodo selalu keluar. Masa tu dah tertanya tanya, apa la Yoodo ni?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Saya masa event pubg yoodo

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    Telco sebelum ni aku langgan postpaid unlimited 5mbps, 2 tahun guna okay ja speed... kemudian tiba2 drop 1mbps... Alasan diberi telco tu agak bangang, rumah hujung coverage. Padahal dah 2 tahun guna dan line sentiasa full... dari situ buat reseach sendiri plan yang murah dan sesuai dengan penggunaan. Sebabkan rumah pon baru pasang unifi time tu jadi plan unlimited bukan keutamaan. Semua telco termasuk mvno aku geledah plan2 ditawarkan... Maka hati tertarik dengan 20gb rm20 ni.... dari situ melekat la dengan Yoodo dah lebih 2 tahun...

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Menarik cerita Izuan 👍🏻.
    Wandy, tak pernah pulak kita jumpa kat arena PUBG 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Izuan ❤️ main ML lagi ke? 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    IQBAL Dah jarang main...season ni pon tak sampai 20match lagi...haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Minat tgk ja..main X sgt .😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saya dulu ada masalah kredit dipotong setiap minggu, saya hubungi operator telko tersebut katanya mungkin saya pernah tertekan link beli game. Ringkasnya, saya jumpa iklan Yoodo di FB.. ngam dengan hati saya terus migrate nombor dari telko lama...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    sy tak ingt mcm mana knl. mungkin sbb tgk iklan kot haha. lps tu cuba yoodo ni

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thank you faris, masih kekal dengan Yoodo. Kat fb pun saya tengok ada beberapa response 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Mcm ONG, sy pun kenal Yoodo dr Boost. Masa tu, sy tengah mencari telco utk 2nd line sbb line Digi teruk kat Padang Besar (hometown isteri) .... tiba2 ternampak promo Yoodo ads kat Boost, and  selepas dapat tau Yoodo MNVO dr Celcom , maka dr situlah Yoodo sampai hari ini ... line Celcom mmg ok kat PB, tapi pakej Celcom mahal.

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thanks Foo for sharing your story☺️👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    SY BARU BALIK DARi padang besar minggu ni.. line kat situ mcm biskut kejap okey kejap tak okey sy pakai yoodo20gb high speed. dia ada gangguan rasanya dari rangkaian thai.. sbb fon 1 lagi terus masuk roaming rangkaian AIS thai punya hahaha telco H

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Oppa kenal Yoodo dalam forum LYN, rasa special sangat customizable 😂

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Oppa macam saya juga ni... masa dapat customization, rasa impress gila 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Terpengaruh dgn iklan kat fb.asik lalu kat wall promo rm20 20gb.saya order sim tapi simpan sebab saya rasa 1 nombor sudah memadai.memandangkan plan ekspek agak mahal ketika tu saya terus daftar sim yoodo dan kekal sampai sekarang

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thanks Azrul... kekal setia dengan Yoodo dan rajin promote Yoodo 💪🏻👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NIK MARZUKI BINMOHAMMAD
    Digital telco...Ookyo using Maxis & Yoodoo using Celcom...now only left Yoodoo as digital telco provider....probably not sustainable business model..
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    another digital telco, Tapp using DiGi also closed kan Nik.. NIK MARZUKI BINMOHAMMAD

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya terbaca review abang ni.. terus saya download dah cuba.. 

    ni abang yang saya katakan tadi 

    Abang ni mesti handsome kan? 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya kena update review ni. Thanks Iqbal, tak sangka saya berjaya menjadi seorang influencer 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Says rindu zaman Vlog Suzaidee 😔 sejak Suzaidee stop update, saya rasa kosong.. makan tak kenyang walaupun 3 pinggan, saya tetap tak kenyang sebab tiada Vlog Suzaidee dalam kehidupan saya. adakah itu cinta? saya tak pasti. Tapi yang saya pasti, tanpa Suzaidee, kehidupan saya sunyi.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    GoPro saya dah rosak. Nanti la, ada rezeki saya sambar sebiji GoPro. 
    Kenapa tak pakai phone? saya prefer Vlog pakai GoPro sebab lebih mudah. Masa Vlog pun tak terganggu dengan panggilan dan notifikasi

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    ❤️ lama saya menantikannya. 💪 Boleh buat review segment. Every Wednesday.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    bagus juga idea Iqbal... 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Abang boleh selit saya sekali bang.. kalau abang nak guest atau.. abang boleh je selit saya celah ketiak abg. Penonton tak perasan pon.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    ni kira level macam kalau ada TV interview... ramai berdiri kat belakang la 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahahaahahahahahahah

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.