Weekly Community Rewards Challenge: 16 Oct 2023

Comments

45 comments

  • Avatar
    BEH TONG YU

    Boleh win KFC vouchers! 🍔🍟. Jom let's join ya.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Lazada, shopee , tiktok shop...😆. Paling penting mae.. untuk bayaran😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    GodBless

    App Setel, boleh isi minyak tanpa ke kaunter, boleh panggil towing dan berbagai perkhidmatan bila alami masalah kereta.

    0
    Comment actions Permalink
  • ejas²...lama dah xjoin community ni

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR LIANI BINTI SUHAIMI
    App paling lama guna shopee tp dh lama tinggalkan shopee 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Touch n Go ewallet app. Boleh bayar di mana-mana saja.

    Daily Check-in dapat Alipay Rewards Voucher - beli Shell, Family Mart, Petronas and Lotus's voucher.

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Shopee app - daily Check-in dapat coins, shopee farm dapat voucher atau coins. Join live session dapat free coins.

     

    Dan paling hebat sekarang ialah Shopee live 70% discount voucher

     

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya baru jumpa App ni.. ni rahsia saya kongsikan dengan korang.. app ni boleh masukkan duit. Dan duit pon boleh  habis.. 😭 

    Kadang kadang saya harapkan duit baki saya ada belas belas juta.. saya tahu. Saya tahu. Itu hanya mimpi. Tapi mesti mimpi itu yang indah sekali kan? 

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya pelik sikit la. Can't live without this app. Pocketcast. Saya punya daily caffeine 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Kenapa pocketcast dan bukan Spotify?

    Sebab bila dengar podcast app ni banyak features seperti fast forward dan rewind yang beri beberapa pilihan 

    Built un EQ untuk enhance suara 👍🏻

    Tapi kelemahan dia dari segi search. Tak sehebat Spotify dan Apple Podcast

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya ada love and hate relationship dengan app ni pulak. Tapi buat nasa ni saya cuba familiar balik. Nama app ni Notion

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk security, dua app bi bagu saya penting. Satu untuk simpan segala password dan satu lagi untuk 2FA. Authy dan LastPass

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

     

    Barang semua makan mahal.  Kita guna platfom online untuk berjimat cermat 😉👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya nak share kan App buat duit 👍 (Sejujurnya bukan buat duit tapi PERCUMA INTERNET atau calls) senang cerita, tidak perlu lagi risau tentang Bills internet 👍  

    Contoh saya berikan 😉 (bersabar dengan saya ya. Jangan risau) 

    Kepala : YOODO 💪 kita daftar ➡️ share referral code dekat social media ➡️ dapat Points 😎 ➡️ pakai Points beli internet ➡️ secara percuma ✅ 

    Tengah : tak semua akan setuju, ada banyak kefahaman. Manusia suka pelbagai saiz. Yakin dengan diri.. kita buat video sikit sikit dalam Capcut untuk kongsikan dalam social media bersama referral link ✅ 

    The Base : ini sangat penting.. kena rajin spam code 💪 spam je dimana mana pages 💪  

    Contoh boleh diberikan.. ialah seperti ini.. 

    https://m.facebook.com/profile.php/?id=61551792243341

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni juga app wajib bagi saya... As a muslim kena ada ni 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

     😮 app tu besar sangat laa Suzaidee 😭saya terpaksa delete Game Mlbb saya untuk download app WaktuSolat.. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Quran Majeed, Alhamdulillah dari zaman iPhone ke Android saya support developer. Signup as beta tester dan beli app tersebut. Hanya kena ingat Quran Majeed format sedikit berlainan berbanding resam Uthmani.

    Untuk app solat, korang pastikan waktu solat ikut waktu Jakim set. Kalu tak, buka puasa awal korang 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal, kena upgrade phone 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahahahahah letss GOOO 💪 Terima kasih Suzaidee sebab perkongsian ilmu ❤️

    0
    Comment actions Permalink
  • ramai jugak yg gunakan apps shopee ye😆 , untung yg dpt harga sales , sy cari barang2 yg xberebut je🤭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Siapa nak makan free kat secret recipe boleh ikut step sy ni yer. 

    Klik pada Member > klik pada Game

    Boleh main game kumpul point Max 150 sehari

    Dah cukup point blh radeem makan free yayy !!

     

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Nampaknya ramai share app shopee...

    Share la lagi apa yang korang guna daily...

    Takkan tiap tiap hari buka shopee... Kaya tokey Shopee 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    siapa nak tebus voucher percuma atau makanan percuma boleh install dan daftar Sunway Super Apps ni yerr 

     

    klik rewards >  daily check in

     

    check in setiap hari dapat point

     

    dah cukup point blh tebus apa yg berkenan di hati :D

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Dah lari tajuk thread ni. Nak share voucher, boleh share kat sini
    https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/community/posts/4403390651801-Shopee-Voucher-

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Apps zus pun best jgk daily check in. Cukup point boleh tebus apa-apa yg berkenan di hati hehe 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Apps McD pun korang boleh berjimat dengan bermain game Dino Adventure 

    Tebus reward dapat dari main game

     

     

    Main games dino adventure

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN
    App zcity untuk bayar bill.. Boleh dapat diskaun guna kod. Boleh dapat point dan guna point untuk tolak amount bill juga.. Nak daftar? Masuk referal ni 😝

    0FH1HZ


    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN
    App shopback boleh dapat cashback setiap kali shoping. Paling untung kalau book hotel. Mai register guna referal boleh dapat rm

    YRE1pt


    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN
    Apps Manga Plus. Boleh baca Manga one piece latest secara free dan halal 😍


    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    how do i going to this apps ? milieu 

    1, 2020 i  register my telco from friend who doing umobile line.

    2, he ask me got apply ewallet ? got reward from Gov.

    3, playing around with boost ewallet , alway say something call yoodo , i don't know what is yoodo , then go google search only know is a telco

    4, after playing around with yoodo , then don't know which one suggest us play this milieu , got reward , so play until today still playing .

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.