Comments

26 comments

  • Avatar
    IQBAL

    Saya tak sempat nak berkenalan dengan putera mateen πŸ˜”Β 

    Azie

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Royal wedding...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Terlepas ke melepas.haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ARIF BIN YUSRI

    awal jgk diorg umu nk kawen ahha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    32 tahun tu ok la... kemampuan kewangan pun dah terlebih mampu πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL ada secret crush ke 🀭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ada secret crush dekat dia punya πŸ’΅.. sekarang impian saya dah musnah πŸ˜”Β 

    Azie

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Takdapat saya nak merasa minum air Starbucks 3 kali sehari πŸ˜”πŸ’ΈπŸ’Έ

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Dorang suruh fikirkan hadiah nanti nak bagi apa hahahaha πŸ˜†Β 

    MUHAMMAD ARIF BIN YUSRI

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Melepas dan terlepas lepas.. dah takde lepas dah.. dia dah berpunya πŸ˜” MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni level kalau dapat... Starbucks depan pintu Istana je πŸ˜†
    Boleh join drummer Morley Crue (Tommy Lee). Buat Starbucks dalam rumah je πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Beli je Barista tu.. kurung dia dekat dapur istana πŸ˜† hahahaΒ 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ARIF BIN YUSRI

    hadiah pong kite x mampu nk bgi kerabat diraja brunei🀣

    0
    Comment actions Permalink
  • ahh sudah la iqbal awk tu jenis memilih , wakakakaka

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL quota dia ada kosong lagi... 😬

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya nak dia sorang sahaja.. πŸ˜” yang pertama dan hanya pertama 😭 

    Azie

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL jgn tamak. tak baik

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ada banyak lagi masa untuk kita fikirkan nak bagi hadiah apa.. pendapat saya.. pensel box πŸ˜ŽπŸ‘ hahahaha

    MUHAMMAD ARIF BIN YUSRI

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    HAHAHAHAHAHAHAAH kenapa ni.. hahahaha Azie

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Tahniahh.. πŸ₯°dua2 Sama padan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni kalau Iqbal dapat, bukan setakat Starbucks. Dia terus beli Yoodo πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ayat skrip ni.. hahahaha πŸ˜† WANDY BIN YUSRAN

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya terus beli perlis dengan sabah πŸ˜‰ kena ada base dekat semenanjung.. sebab lawak lawak orang semenanjung ni pelik sikit.Β 

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Haha .dah mmg Sama cantik..kannn

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD ADLI BIN ZULKIFLI
    Tk ada rezeki
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal.... Jangan nakal nakal

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.