Plastic Straw VS Paper Straw🧋🧃

Comments

35 comments

  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Dua2 tak bagus.guna metal straw lepas guna cuci sendiri👍

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Takyah straw 😭 kita minum je bibir ke bibir.. bibir bibir bibir

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    KFC dan mcd dah buat begitu😆.. X pakai straw dah.. pakai cup yg sng minum Buka sedikit tuuu

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    GodBless
    Yang lagi satu straw jenis apa tu? Zus coffee straw macam glue tu
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya minum air panas... so memang no straw for me 😆.
    Jangan minum air sejuk guys... boleh lemah.... lemah tubuh badan

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Lemah lolo 😭

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    GodBless

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Serious lah… I thought paper would be better 🤔

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Yeessss betul ckp Iqbal. Rice straws is a better option. Coffee bean guna rice straws

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Betul Iqbal... ko tengok athletes, mana ada layan teh o ais...
    Ok saya tak nak lari dari tajuk thread sebab thread owner minggu ni mungkin mood tak ok.
    Solution paling bagus, bawak metal straw atau minum tanpa straw 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    GodBless

    Thank you Iqbal. Dulu Zus straw tu buang sebab rasa pelik x berani makan

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    saya jarang air panas.. selalu suhu bilik atau sejuk. sebab darah saya panas. nak buat macam mana kan? adik masih muda. Abg yang dah season season tu.. masak air, minum air panas 😭. Jangan risau, lolo saya masih steady 💪  

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama, GodBless ❤️❤️ anytime bro 💪

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Lama dah X pakai straw😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Bagus, Wandy 💪 Wandy.. tak suka sedut sedut.. steady Wandy steady 💪

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Sori Dee dalam gua tak kuat tarik line😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Straw beras tu bagus.belum habis minum dah lembik😄

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Straw.. tembaga 👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Ni ok..eco friendly😁

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Beli pukal please.. Straw emas ni.
    Ni kalau minum kopi panas pon saya 100% pakai straw emas ni..
    #AbgAdaDuitPunya

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Berlagak adik aku ni... nanti lagi 10 tahun complain sakit tulang, saya senyum je la... oh ya, saya pun tak tahu saya ada lagi ke tak 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Depan orang je acah2 guna straw..kat umah togok camtu je.pastu celup je tangan kutip boba dalam tu🤭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saya pun dah lama tak guna straw

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Pakai buluh je. Boleh tuip jarum juga.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    FOONG tu boleh jadi sumpit😄👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Awak hisap hujung sana, saya hisap hujung sini ❤️

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    saya harap Iqbal tak lari dari tajuk thread 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sampai hati abg downvote comment saya bang.. 😔

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Hujung yang mana, bal?

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.