Green screen in Capcut

Comments

39 comments

  • Avatar
    IQBAL

    Taaaadaaaa..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Wahhhh... tutorial plsssss

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahahahaha ini dah step by step.. (dilihat) gambar (dilihat) 😆 hahahaha

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Thank you Iqbal 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    oh ok... saya tak lihat gambar... saya jenis baca tajuk je... Ishhhh malu la saya

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama, BEH TONG YU

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM hahahahahahahaha abg baca Tabloid je ni 😭. Jangan malu bang.. saya takut, saya jatuh cinta dengan abg..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Kalau option 2K/4K tu ada limit frame rate ke bal ?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Aslam dah masuk soalan teknikal 👍🏻

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama je Aslam.. setting dorang terhad 😭

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Thanks Iqbal

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    saya nak cari bahan untuk task ni. Jom guys... benda tak boleh baca je. Kena practice 💪🏻

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wc, Oppa.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Banyak page/web yang sediakan green screen sekarang ni.

    boleh juga digunakan dengan blue screen. Ya 😭

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHING WAN
    This is details.. Tq. 
    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Done... thanks Iqbal 🤗
    https://vt.tiktok.com/ZSLvay7oQ/

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wc ❤️ NG CHING WAN

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Pergggg smart oo video Suzaidee ❤️ 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Thanks ilmu yang dikongsi♥️

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama Azrul ❤️

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Terima kasih Iqbal... ni pun berkat dari ilmu yang disampaikan 👍🏻

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama, Suzaidee ❤️ 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SIM ZHAI LUN

    Good tutorial, thank you 👍

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wc, 😁 SIM ZHAI LUN

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    come everyone. Let's practice it and tag Yoodo in your tiktok video 🤗

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Yeahhh 💪💪 kalau Yoodo suka.. mungkin dapat hadiah.. 🥶 hahahahha.. come on guys 💪💪

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yup... kena start somewhere la kan... Mana la tahu lagi beberapa bulan atau tahun lepas ni kalau nak mention kat TikTok boleh demand bayaran 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Woahhh business planning 💪 steady bang, steady 💪

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    KIta kena pandang ke depan... Sebab saya tahu, nanti adik ni satu hari nanti bila dah famous, nak buka thread kat community pun mungkin perlu dibayar... Sekarang adik kerja free kan?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

      HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA wow wow wow.. fuhhhh.. makan dalam bang.. ayat abang tu. Sense of humor abang level lain ni... Orang lain boleh mental koyak. 

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.